Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Квітень » 23 » Prestigio Click&Touch 2 – смарт-клавіатура і тачпад для всіх пристроїв

Розміщення новин компаній

Prestigio Click&Touch 2 – смарт-клавіатура і тачпад для всіх пристроїв

Компанія Prestigio поповнила свій портфель продуктів смарт-клавіатурою другого покоління. Це пристрій введення, що поєднує в собі клавіатуру, тачпад і мишу

Prestigio Click&Touch 2 – мультимедійний пристрій нового покоління, який поєднує в собі клавіатуру, тачпад і комп'ютерну мишу. З його допомогою можна набирати текст або керувати жестами, як на тачпаді. Смарт-клавіатура підключається до смартфона, планшета, комп'ютера, смарт-телевізора, інтерактивної панелі, а також до ігрової консолі.

Планшет легко перетворюється на ноутбук, щоб працювати саме там, де потрібно

Prestigio Click&Touch 2 - для тих, хто працює вдома та в офісі, часто їздить на зустрічі й у відрядження, або просто полюбляє інновації. Клавіатура підходить для використання в умовах звичайного або ж домашнього офісу, а також в дорозі, на виставці або конференції.

Звичні дії стають простішими і виглядають по-новому

За допомогою смарт-клавіатури ви можете одночасно працювати з чотирма пристроями. Для підключення використовується один роз'єм USB Type-C і три Bluetooth канали. Ви можете друкувати текст, працювати з файлами і документами на планшеті, смартфоні або комп'ютері, легко перемикаючись від одного пристрою до іншого.

Найзручніша клавіатура для роботи з текстами, фото та відео

Завдяки фізичним кнопкам тепер зручніше клікати, виділяти й перетягувати об'єкти у порівнянні зі звичайним тачпадом. Сенсорні мультимедійні слайдери розташовані у верхній частині: зліва - щоб швидко перемотати відео до потрібного моменту, а праворуч – щоб налаштувати гучність. Завдяки ножичному механізму із ходом клавіш 1,5 мм, друкувати так само зручно, як і на звичайному ноутбуці.

Можливість збільшувати, переміщувати і редагувати фото, відео та інші файли жестами

Тачпад займає 80% робочої поверхні, водночас сенсор вбудований прямо в кнопки. Клавіші реагують на натискання, торкання й жести, як миша або тачпад. Ви можете набирати текст, збільшувати зображення або скролити сторінку без зміни положення рук. Натискання і жести обробляються миттєво, а управління курсором звичне – просто проводячи пальцем по поверхні клавіатури.

Миттєве перемикання між режимами клавіатури

У Prestigio Click&Touch 2 реалізовано безшовний перехід між клавіатурою і тачпадом. Вбудований мікроконтролер клавіатури сам розпізнає характер ваших рухів і переключається з набору тексту на управління жестами. Це зручно, коли ви набираєте текст і хочете відхилити відеодзвінок, не відволікаючись від роботи.

Click&Touch 2 легко підлаштовується до індивідуальних потреб

За допомогою додатку Clevetura App ви зможете налаштувати зону тачпада так, щоб вам було зручно працювати: наприклад, зробити сенсорною всю поверхню або лише одну її частину. Тачпад можна встановити зліва чи справа. Така функція робить процес використання клавіатури зручним як для правші, так і для шульги. Також, через додаток можна завантажувати оновлення, змінювати чутливість курсору, вибирати профілі налаштувань для Mac OS, iPad OS, Android та Windows.

Prestigio Click&Touch 2 – це зручний та інноваційний інструмент для тих, кому потрібне комфортне робоче місце, де б вони не знаходилися.

Продукція доступна для придбання з квітня 2021 року.

Рекомендована ціна Prestigio Click&Touch 2 складає 2899 гривень.
Офіційним дистриб'ютором продукції бренду Prestigio є компанія АСБІС-Україна.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1069 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz