Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2020 » Квітень » 9 » ПриватБанк відмовився від обов’язкових чеків у POS-терміналах

Розміщення новин компаній

ПриватБанк відмовився від обов’язкових чеків у POS-терміналах

Після консультацій з Державною фіскальною службою та платіжними системами ПриватБанк відмовився від обов'язкового друку чеків у POS-терміналах. Відтепер його можна друкувати лише у випадку, якщо документ потрібен продавцю або покупцю.

Після успішної авторизації на екран POS-терміналу буде виводитися питання, чи друкувати чек. Касир за бажання клієнта обере необхідний варіант. Така опція дозволить значно скоротити витрати на термопапір, очистить касову зону від чеків, які викидаються відразу ж після покупки чеків, та допоможе зберегти дерева. За попередніми розрахунками, це дозволить економити до 2 мільйонів гривень на місяць, а отже до 24 мільйонів гривень на рік.

“Потреба в паперовому чеку виникає тільки при придбанні товару з гарантією - побутової техніки тощо. У березні 2020 року в еквайринговій мережі ПриватБанку пройшло близько 100 мільйонів операцій із друком двох чеків одночасно, хоча за нашими підрахунками, фактична потреба у документі була приблизно у 5 мільйонах операцій документів. Таким чином, ми економимо кошти, зберігаємо екологію, а в нинішній ситуації - ще й турбуємося про гігієну, мінімізучи фізичний контакт між продавцем і покупцем”, - розповів керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов.

Зауважимо, що квитанції по всіх операціях зберігаються в електронному вигляді та у виписках у Приват24, де за потреби їх можна легко отримати.

____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 760 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz