Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2021 » Жовтень » 7 » Ротшильд допоможе Ярославському створювати «Кремнієву долину» в Харкові

Розміщення новин компаній

Ротшильд допоможе Ярославському створювати «Кремнієву долину» в Харкові

Відомий фінансист, голова ради директорів Volex plc Натаніель Ротшильд готовий інвестувати в розвиток проєкту Екополіс ХТЗ. Про це сказав на відкритті форуму "Харків: розвиток та інвестиції" президент групи DCH Олександр Ярославський, пише LIGA.Бізнес з посиланням на atn.ua.

За його словами, Натаніель Ротшильд готовий допомагати в реалізації проєкту зі створення "Української Кремнієвої долини" в Харкові.

"Це проєкт Екополіс ХТЗ, який може в себе вмістити близько мільярда доларів, і ми практично починаємо його реалізацію, – зазначив президент DCH.

Ярославський також повідомив, що ще один напрямок співпраці з Ротшильдом – створення великого шопінг-молу біля стадіону "Металіст". Президент DCH наголосив, що він повинен стати одним із кращих ТЦ в Європі.

"Ми ж розуміємо, що таке сім'я Ротшильдів. Це – 300 років історії, довіри, безмірна повага в світі. Це не тільки європейські, це світові гроші. Тому, я вважаю, що Харкову пощастило з тим, що пан Ротшильд приїхав. Ми разом, чесно, вигідно і з користю для Харкова та харків'ян зробимо серйозні проєкти", – сказав Ярославський.

Довідка.
Ініціатором створення національного проєкту "Українська Кремнієва долина" виступає президент Володимир Зеленський. Реалізація проєкту на базі бізнес-парку високих технологій Екополіс ХТЗ почалася в 2020 році. Екополіс ХТЗ також входить до списку ключових об'єктів Стратегії розвитку Харкова. У бізнес-парку планується створити близько 10 000 робочих місць. Плановий обсяг інвестицій – $1 млрд до 2033 року. Олександр Ярославський виступає генеральним інвестором і координатором проєкту.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 941 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz