Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Липень » 19 » ЩЕ БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ «MADE IN POLAND»

Розміщення новин компаній

ЩЕ БІЛЬШЕ ПАМ'ЯТІ «MADE IN POLAND»

У травні офіційно почалося розширення заводу з виробництва комп'ютерної пам'яті GOODRAM, що належить компанії Wilk Elektronik SA. Ініціатором цього рішення став Голова Правління і власник компанії Вєслав Вільк.

Очікується, що роботи по розширенню виробничих потужностей компанії займуть два роки. Процес пройде у два етапи. Перший етап охопить розширення складу і виробничих ліній. Він завершиться до кінця 2022 року. У другому етапі будуть розширені офісні приміщення компанії. Цей процес планується закінчити у другому кварталі 2023 року.

«Коли ми почали власне виробництво комп'ютерної пам'яті в 2003 році, основним продуктом нашого бренду були модулі пам'яті DRAM, а в нашій компанії працювало усього кілька десятків людей. Сьогодні наша команда складається з більш ніж 190 кваліфікованих фахівців, які працюють в різних областях діяльності компанії. Ми продаємо продукти GOODRAM RAM, SSD і флеш-пам'ять на більш ніж 40 експортних ринках. Це означає, що 70% наших продажів доводиться на експорт, при цьому ми постійно зміцнюємо свої позиції і на внутрішньому ринку. Тому ми можемо відкрито сказати, що ми більше не вміщаємося у нашому нинішньому будинку, як в плані розміщення персоналу, так і в плані розташування виробничих ліній », - каже Вєслав Вільк, Голова Правління компанії Wilk Elektronik.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 487 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz