Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2020 » Червень » 2 » Смарт-Гроші: як абоненти Київстар платять з мобільного рахунку за товари та послуги

Розміщення новин компаній

Смарт-Гроші: як абоненти Київстар платять з мобільного рахунку за товари та послуги

За останній рік* користування послугами оплати з мобільного рахунку Смарт-Гроші від Київстар зросло в п`ять разів, а кількість користувачів збільшилась у 3 рази.

«Оплата з мобільного рахунку за послуги та товари стає дедалі популярнішою, і це наочно показує наша статистика, - коментує Сергій Коптік, керівник департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар. - Чи то оплата проїзду в транспорті, штрафу за порушення ПДР або оплата за газ, такі швидкі платежі з мобільного рахунку – зручна альтернатива банківській картці. А для тих, у кого її нема, можливість стати частиною cashless економіки країни, що особливо актуально для старшого покоління у часи вимушеної самоізоляції».

Які послуги популярні серед абонентів Київстар
За період карантину** кількість транзакцій з мобільного рахунку для оплати за товари та послуги зросла майже в 1,5 рази. Серед найпопулярнішіх сервісів – оплата за телебачення, погашення мікро кредитів, оплата за розміщення оголошень, покупки онлайн ігор та переказ грошей на рахунки інших мобільних операторів.

Оплата проїзду з мобільного рахунку
У період до карантину також популярністю користувалась оплата проїзду в громадському транспорті з мобільного рахунку. За рік* обсяг платежів за проїзд з мобільного рахунку зріс у 40 разів. Поповнити свої електронні проїзні з балансу Київстар можна в Києві, Тернополі, Житомирі, Вінниці, Луцьку та Чернігові.

Смарт Гроші – це мобільний гаманець, який дозволяє здійснювати платежі та грошові перекази. Перелік послуг для оплати за допомогою мобільного рахунку нараховує більше ніж 3 000 послуг. Серед них - оплата комунальних платежів, інтернету і телебачення, оплата проїзду в громадському транспорті, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, покупка квитків в театр, на концерти і в кіно, а також оплата штрафів за порушення ПДР. Оплату можна здійснювати за допомогою мобільного застосунку «Смарт-Гроші», на сайті money.kyivstar.ua та на сайті фінансового партнера, або через USSD-команди на кнопковому мобільному телефоні.

Київстар регулярно оновлює список сервісів і проводить акції зі скасуванням комісії на різні види послуг. Актуальні пропозиції і акції можна знайти на сайті в розділі Акції.

*період аналізу даних: березень 2019 – березень 2020 року
**мається на увазі період карантину: лютий 2020 у порівнянні з березнем 2020

_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 382 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz