Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Липень » 1 » Три причини, з яких програма для рітейлу необхідна кожному магазину

Розміщення новин компаній

Три причини, з яких програма для рітейлу необхідна кожному магазину

Ми живемо в неспокійний час. Але при цьому це ще і найкращий час для тих, хто вже не хоче просиджувати штани в офісі з дев'яти до п'яти, а наважується на втілення в життя своїх бізнесу-ідей.

Малий бізнес і стартапи, як і раніше - двигун прогресу. Їхне комфортне функціонування – запорука процвітання економіки. Як саме впораться з викликами часу і «больовими точками» економічного розвитку?

На сьогоднішній день в допомогу підприємцям пропонуються всілякі вирішення CRM, програмне забезпечення для маркетингу і збуту, у тому числі і програма для магазину і рітейлу.

За останніми даними, близько 63% успішних підприємців відзначали використання програми автоматизації збуту як важливий чинник успіху. Чому ж програми автоматизації так полегшують процеси обліку і продажів?

Читати далі...
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 803 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz