Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 4 » У 2021 за програмою “КУБ” ПриватБанк виділив малому бізнесу більше 5 мільярдів гривень

Розміщення новин компаній

У 2021 за програмою “КУБ” ПриватБанк виділив малому бізнесу більше 5 мільярдів гривень

З початку 2021 року ПриватБанк лише за програмою “КУБ” профінансував більше 25 тисяч проектів розвитку мікро та малого бізнесу на загальну суму понад 5 млрд грн. Як повідомили у дирекції по роботі з бізнес-клієнтами ПриватБанку, цього року обсяги фінансування підприємців та малого бізнесу у порівнянні з 2020 збільшено на 25%.

Активна кредитна підтримка малого та мікробізнесу ПриватБанком збільшується завдяки дуже швидкій процедурі видачі кредитів “КУБ”. Сьогодні середній “таймінг” від заявки до видачі кредиту складає не більше 2-х банківських днів.

Програма “Кредити Українському Бізнесу” (КУБ) призначена для фінансування бізнесу строком на 1 рік для поповнення обігових коштів або придбання товарів/обладнання та т.і. без додаткової застави. Подати заявку на фінансування за кредитом КУБ можна на сайті https://kub.pb.ua/get-credit.

Додатково працює програма “КУБ під заставу”, де можна отримувати більші суми коштів під додаткову заставу в тому числі і зі зниженими вимогами до неї за рахунок додаткового часткового забезпечення кредиту державними гарантіями.

Нагадаємо, що за результатами дослідження банківського ринку компанії CBR, сьогодні з ПриватБанком мають ділові відносини 71% юридичних осіб та 74% підприємців України.
_____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1067 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz