Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Листопад » 8 » У Одесі при безготівковій оплаті за проїзд міський транспорт буде дешевшим

Розміщення новин компаній

У Одесі при безготівковій оплаті за проїзд міський транспорт буде дешевшим

У Одесі для пасажирів комунального транспорту, які купують квитки через QR-код, вартість квитка складатиме 7 грн замість стандартного тарифу у 8 грн, який діє з 1 листопада. Щоб скористатися QR-оплатою потрібно лише встановити застосунок Приват24 на свій мобільний телефон.

Нагадаємо, що на початку жовтня ПриватБанк запустив безготівкову оплату за проїзд у міському транспорті - плакати з QR-кодом розміщено у 283 вагонах тролейбусів та трамваїв міста. Користуватися Приват24 може клієнт будь-якого українського банку, додавши до електронного гаманця в картку свого банку та розраховуватись за проїзд.

Процес купівлі квитка займає не більше 3 сек. Квиток зберігається у розділі "Міський транспорт" і досить лише показати його кондукторові чи водієві при виході. Банківська комісія за використання QR-коду відсутня, пасажири сплачують тільки вартість квитка.

Щоденно через QR-коди ПриватБанку в Україні проходять майже 50 тис. платежів за проїзд у міському транспорті.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 880 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz