Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2018 » Грудень » 20 » Відчуйте всю міць графіки AMD Radeon™ з новою версією ПЗ Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition

Розміщення новин компаній

Відчуйте всю міць графіки AMD Radeon™ з новою версією ПЗ Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition

Серед важливих функції, вперше представлених AMD, — високоякісна трансляція ПК-на-VR та нові можливості моментального відтворення Radeon™ ReLive , а також потужна оптимізація в іграх та операційній системі, яка створює неперевершений візуальний досвід.

Компанія AMD представила AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition, нове покоління свого програмного забезпечення для відеокарт AMD Radeon™, надавши нові імерсивні функції та неперевершені візуальні враження для геймерів, контент-мейкерів та ентузіастів.

AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition відкриває можливості графіки AMD Radeon, демонструючи середній приріст продуктивності до 15% у найпопулярніших на сьогодні іграх у порівнянні з результатами минулого року.

Версія ПЗ 2019 Edition також дозволяє гравцям на ПК транслювати ігри на ПК та відео на мобільні пристрої. Ця версія – перше рішення компанії AMD, розроблене для стрімінгу з якістю ПК на окремі VR-пристрої, що забезпечує неймовірне VR-занурення мільйонам дискретних VR-систем.

«ПЗ AMD Radeon було розроблене для досягнення максимальної стабільності та продуктивності й забезпечення неперевершених вражень від ігор, — сказав Андрій Здравкович, корпоративний віце-президент з програмного забезпечення в Radeon Technologies Group. — Ми раді представити наше наймасштабніше оновлення ПЗ за всю історію. Воно засноване на найстабільнішому в галузі драйвері , AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition забезпечує двозначне збільшення продуктивності в лінійці ігор, а також відкриває нові вражаючі можливості, які дозволяють геймерам простіше, ніж будь-коли, оптимізувати свої графічні налаштування, максимізуючи якість ігрового процесу на ПК для новачків й досвідчених користувачів Radeon™ GPU».

У числі нових й покращених функцій AMD Radeon™ Software Adrenalin 2019 Edition:

• PC-to-VR й стримінг на мобільних пристроях: AMD Radeon™ ReLive разом з оновленим додатком AMD Link й спеціальними додатками VR тепер дозволяє передавати ігри з ПК і відео на окремі шоломи VR, а також на більшість телефонів та планшетів на базі Android й iOS через домашні мережі Wi-Fi2. Нова функціональність дозволяє отримати аналогічний ПК досвід на мобільних пристроях і дискретних VR-системах з яскравими кольорами й неймовірно чітким зображенням.
• Повтор ігрового моменту: Драйвер AMD Radeon™ ReLive, який може вести потокове мовлення й допомагати ділитися своїми найкращими моментами в іграх, тепер також дозволяє насолоджуватися перемогами моментально, створюючи кліпи від 5 до 30 секунд прямо в грі та зберігаючи їх у вигляді GIF-анімації, не виходячи з додатку. Також вбудований редактор пропонує нові інструменти роботи з контентом, дозволяючи транслювати відеопотік та захоплювати відео, вставляючи ще більше контенту в потокове відео.
• Потужні засоби оптимізації покращують роботу графіки AMD Radeon™: Оновлені та зручні для користувачів інструменти спрощують налаштування ігор та системи:
• Radeon™ Game Advisor: Новий майстер, який допомагає геймерам пройти весь процес налаштування своїх ігор для досягнення оптимального поєднання плавної анімації та візуальної чіткості.
• Radeon™ Settings Advisor: Автоматично рекомендує системні параметри й налаштування дисплея для досягнення оптимального ігрового досвіду в один клік.
• Upgrade Advisor: Визначає, чи відповідає ПК мінімальним та рекомендованим вимогам розробника гри, пропонуючи при необхідності варіанти оновлення AMD CPU й GPU.
• Оновлений додаток AMD Link: Безкоштовний мобільний додаток AMD Link відрізняється покращеним інтерфейсом, новими можливостями оновлення драйвера, а також покращеною підтримкою галереї Radeon™ ReLive. І вперше користувачі можуть застосовувати голосові команди, щоб контролювати роботу Radeon™ ReLive та відслідковувати параметри продуктивності.
• Покращена продуктивність та управління живленням: Технологія AMD Radeon™ WattMan тепер дозволяє в один клік отримати контроль над автоматичним розгоном GPU та пам’яті , а також автоматичного налаштування живлення GPU . Перероблена утиліта AMD
Radeon™ Chill для зниження енергоспоживання забезпечує економію енергії до 20% в деяких додатках .
• Плавна, вражаюча графіка: Покращена технологія AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR дозволяє проводити автоматичний маппінг тонів, а також досягнути виняткової контрастності та візуальної цілісності у деталях для всіх дисплеїв FreeSync™8. На додаток до цього функція AMD Virtual Super Resolution тепер підтримує ультра-широкі дисплеї у співвідношенні 21:9.
• Відслідковуйте, записуйте та налаштовуйте параметри, не виходячи з гри: Оновлена функція Radeon™ Overlay дозволяє користувачам отримати доступ до системних параметрів прямо на екрані, і тепер вона дозволяє доступ до ігрових налаштувань AMD Radeon™ WattMan5, Enhanced Sync и Game Advisor. Новий реліз також дозволяє в один клік перейти до рішень з екосистеми AMD Radeon™ Software, враховуючи Radeon™ ReLive, моніторинг продуктивності, Radeon™ Chill, Frame Rate Target Control (FRTC), Radeon FreeSync™8 та передачі кольору.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 481 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz