Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Березень » 17 » Wise IT в черговий раз підтвердили статус Huawei «3-star Certified Service Partner»

Розміщення новин компаній

Wise IT в черговий раз підтвердили статус Huawei «3-star Certified Service Partner»

Wise IT підтвердили статус авторизованого сервісного партнера Huawei рівня 3-Stars, що підтверджує високі професійні компетенції інженерів в реалізації складних проектів, подальше сервісне обслуговування та супровід устаткування Huawei.

Цей статус є офіційним підтвердженням високого рівня експертизи українського системного інтегратора та гарантує незмінну якість реалізації проектів у замовників з використанням рішень і технологій компанії Huawei. Wise IT як надійний стратегічний партнер завжди готовий виконати завдання будь-якого рівня складності і підлаштувати рішення під специфіку будь-якого бізнесу.

Коментує Артем Штанько, Huawei BDM, Wise IT: «Високий статус CSP 3 star і постійне професійне
вдосконалення наших експертів гарантують клієнтам якісні проекти в області СЗД, серверного обладнання, сервісної підтримки і гарантійного обслуговування. За роки співпраці наша команда блискуче впровадила безліч масштабних проектів із застосуванням програмно-апаратних рішень Huawei для комерційного, державного та промислового секторів. Ми незмінно надаємо замовникам можливість протестувати і оцінити роботу обладнання згідно поточним завданням бізнесу».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 311 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz