Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2022 » Січень » 26 » Задля підтримки бізнесу Ощадбанк знижує тариф на еквайринг до 1,8%

Розміщення новин компаній

Задля підтримки бізнесу Ощадбанк знижує тариф на еквайринг до 1,8%

Починаючи з 1 лютого 2022 року як для існуючих, так і нових для клієнтів Ощадбанку діятиме єдиний тариф за надання послуг еквайрингу в розмірі 1,8%.

Зміна тарифу на еквайрингове обслуговування діючим клієнтам відбудеться автоматично.

«Підтримка українського бізнесу з боку Ощаду є комплексною. Ми пропонуємо підключення POS-терміналів з програмним РРО від провідних розробників на ринку. Додано сервіс фіскалізації до додатку ОщадPAY. Зниження тарифу на еквайринг – черговий крок. Ми зацікавлені в подальшому розвитку безготівкових платежів в Україні. Як один з ключових гравців ринку еквайрингу ми враховуємо тренди розвитку платіжного ринку і рухаємось в одному напрямі разом з НБУ, міжнародними платіжними системами та бізнесом», – зазначив Антон Тютюн, член правління Ощадбанку.

Тариф на підключення еквайрингу з використанням додатку ОщадPAY, який є одночасно і терміналом, і касовим апаратом у смартфоні, становить 1,7% суми операції без додаткових комісій за умови зарахування платежів на рахунок у банку. Ощад першим в Україні разом з VISA в серпні 2020 року запустив додаток для приймання платежів у смартфоні ОщадPAY. У січні 2021 року в ОщадPAY з’явився новий функціонал: сервіс фіскалізації безготівкових оплат та оплат готівкою через програмний РРО.

Ощад займає друге місце на ринку еквайрингу. Його еквайрингова мережа становить понад 80 тис. POS-терміналів, а кількість партнерів – понад 29,5 тис.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 709 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz