Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Нерухомість » 2018 » Листопад » 19 » ЖК Сонячна брама – житловий комплекс року

Розміщення новин компаній

ЖК Сонячна брама – житловий комплекс року

ЖК Сонячна брама став переможцем VІ Всеукраїнської будівельної премії Ibuild в номінації Житловий комплекс року.

Премія Ibuild, організована Конфедерацією будівельників України, щорічно визначає найкращі проекти, компанії та фахівців, що роблять значний вклад у розвиток будівельної галузі України.

«Я бажаю усім жити в такому комплексі. Цей комплекс – проект, що триває більше 10 років, але він створений великим колективом людей, які хочуть після себе залишити хороший спадок нащадкам. Я бажаю усім гарного настрою, а будівельникам і девелоперам нових проектів, не гірших, ніж наш», – зауважив Микола Толмачов, генеральний директор компанії ТММ, на церемонії вручення премії Ibuild.

ЖК Сонячна брама – унікальний житловий комплекс бізнес-класу, який втілює в життя концепцію «місто в місті», – це 14 житлових і 2 офісних будівлі, підземний паркінг, дитячий садочок і школа іноземних мов, супермаркет, дитячі та спортивні майданчики, медичні клініки та аптека, салони краси, ремонт одягу, кафе, магазини, ландшафтний парк і багато іншого, що сприяє комфорту проживання.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 795 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz