Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2007 » Серпень » 13 » Запланованому випуску облігацій ТзОВ “Міст Експрес” присвоєно кредитний рейтинг uaВВ+ “стабільний”

Розміщення новин компаній

Запланованому випуску облігацій ТзОВ “Міст Експрес” присвоєно кредитний рейтинг uaВВ+ “стабільний”

Рейтингове агентство “Кредит Рейтинг” на початку серпня присвоїло кредитний рейтинг запланованому на вересень випуску облігацій ТзОВ “Міст Експрес”. За національною шкалою кредитних рейтингів, рівень довготермінового кредитного рейтингу боргового інструменту (облігацій) Емітента ТзОВ “Міст Експрес” визначено як uaВВ+ стабільний.
Боргові зобов’язання з рейтингом uaBB найменшою мірою підпадають під вплив ризику неплатежу за основною сумою боргу чи відсотками серед боргових зобов’язань спекулятивного рівня. Стабільний прогноз вказує на відсутність на поточний момент передумов для зміни рейтингу протягом року.
Серед факторів, які сприяють підвищенню рівня рейтингу, присвоєного незалежним Рейтинговим агентством (РА) “Кредит-Рейтинг”, визначено розвинуту мережу підприємства, зокрема присутність представництв компанії в усіх обласних центрах України. Нині мережа філій “Міст Експрес” складається з понад 30 одиниць. Компанія доставляє пакети, посилки та палети у всі населені пункти України. Власний автопарк компанії налічує понад 100 автомобілів. У інвестиційних планах компанії на 2008 рік є, зокрема, і розвиток інфраструктури терміналів, збільшення майже утричі парку вантажних автомобілів та мікроавтобусів для кур’єрської доставки.
“На даний час “Міст Експрес” активно розвиває свій сервіс, компанія енергійно зростає. Впевнений, що наступного року рейтинг буде ще вищим”, – стверджує заступник генерального директора з розвитку ТзОВ «Міст Експрес» Віктор Болтручук.
Окрім цього, фахівці агентства “Кредит-Рейтинг” позитивно оцінюють поручителя запланованих облігацій компанії — найбільшого приватного поштового оператора України, компанію СП “Росан”.
Керівництво поручителя переконане, що випуск облігацій дозволить молодому підприємству “Міст Експрес” не лише міцно укорінитися на ринку перевезень, а й пробитися в його авангард.
“Я впевнений, що правильна стратегія розвитку, ефективна система діяльності та потужний кадровий потенціал допоможе посісти гідне місце серед компаній-лідерів у галузі перевезення,” – зазначив Генеральний директор СП “Росан” Мирослав Табачин.
Нагадаємо, що наприкінці березня 2005 року РА “Кредит-Рейтинг” присвоїло кредитний рейтинг іменним відсотковим облігаціям ТзОВ “СП “Росан” на рівні ВВ+ із прогнозом “стабільний”. На сьогодні облігації розміщені у повному обсязі. Компанія здійснила виплату відсотків за сьомим та восьмим купонним періодом відповідно до затвердженого графіку.
Випуск облігацій ТзОВ “Міст Експрес” попередньо заплановано на 15 вересня 2007 року. Відкрите розміщення облігацій відбуватиметься через уповноваженого андеррайтера ВАТ “Кредобанк”.
ТзОВ “Міст Експрес” – національний оператор кур`єрської доставки у форматі "від дверей до дверей" у будь-який куточок України, що забезпечує мережа з понад 30 відділень у всій областях. З метою інтенсивного розвитку, компанія планує інвестувати залучені від реалізації облігацій кошти у розвиток мережі терміналів, розширення автопарку, інформаційних технологій та маркетингу. Нині компанія вдосконалює свою інфраструктуру, до чого спонукають плани активної співпраці із закордонними партнерами на ринку кур`єрської доставки посилочних відправлень та дрібних вантажів.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новостей компании КОМПАСС Украина | Прочитано: 2789 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz