Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2007 » Серпень » 16 » Ющенко вмешался в "телекоммуникационный расклад"

Розміщення новин компаній

Ющенко вмешался в "телекоммуникационный расклад"

Президент України Віктор Ющенко зупинив, відповідним указом від 15 серпня, дію низки постанов Кабінету Міністрів та звернувся до Конституційного Суду для вирішення питання про конституційність зазначених актів уряду, - повідомляє офіційний інтернет-сайт глави держави.
Зокрема, глава держави зупинив дію постанов уряду від 21 березня 2007 року «Про звільнення Гайдука О.В. з посади Голови Національної комісії з питань регулювання зв’язку України», «Про призначення Звєрєва В.П. Головою Національної комісії з питань регулювання зв’язку України», постанови Кабінету Міністрів України від 25 липня 2007 року «Про затвердження Положення про Національну комісію з питань регулювання зв’язку України».
Крім того, Президент зупинив дію розпоряджень від 12 травня 2007 року «Про звільнення Апасова С.І. з посади члена Національної комісії з питань регулювання зв’язку України» та від 23 травня 2007 року «Про призначення Костриби Н.П. членом Національної комісії з питань регулювання зв’язку України».
Згідно указу, Президент зупинив постанови з огляду на невідповідність чинної Конституції, а саме пункту 15 частини першої статті 106 Конституції України.
В зв’язку з цим, а також, та відповідно до статті 150 Конституції, статей 13, 40 Закону «Про Конституційний Суд України» Президент звертається до Конституційного Суду для вирішення питання про конституційність зазначених актів Кабінету Міністрів, зазначається в указі.
З огляду на це, Ющенко просить КС розглянути питання щодо конституційності зазначених постанов Кабміну.
Окрім того, Президент зобов’язав брати участь у конституційному провадженні за цим поданням уповноваженого заступника глави Секретаріату Президента, представника Президента у Конституційному Суді Марину Ставнійчук.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новостей компании КОМПАСС Украина | Прочитано: 1571 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz