Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Грудень » 4 » 6 порад від Wise IT для максимально ефективного використання сервісу відеоконференцзв'язку Google Meet

Розміщення новин компаній

6 порад від Wise IT для максимально ефективного використання сервісу відеоконференцзв'язку Google Meet

Карантин знаменував собою початок епохи віддаленої роботи. І щоб робочий процес проходив невимушено, злагоджено і продуктивно нам на допомогу приходять технології.
Але відео-зустрічі - це не завжди так просто, як здається. Дитина постійно хоче залізти на руки, собака, радісно виляючи хвостом, голосно гавкає, фонові шуми нещадно відволікають. Ця атмосфера не сприяє ефективній взаємодії з колегами і партнерами. Керуючись власним досвідом, ми підібрали кілька порад, як максимально комфортно і з мінімальними втратами проводити відео-зустрічі з дому.

Порада 1. Оберіть відповідну атмосферу

Якщо необхідно обговорити складну проблему або провести "мозковий штурм", відео-зустрічі набагато ефективніше, ніж чат або електронна пошта. Вони також допомагають ближче познайомитися з учасниками команди з інших часових поясів. Якщо ви використовуєте камеру, приділіть увагу навколишньому середовищі, наприклад фону (рекомендується однотонна стіна без вікон, світло від яких може сліпити інших учасників) або ж скористайтеся віртуальними фонами, які вже підібрані Google або завантажте будь-який на ваш смак. Призначені для користувачів фони допоможуть вам розкрити індивідуальність або, при необхідності, приховати навколишнє середовище.

Порада 2. Запрошуйте кого завгодно і коли завгодно

Відео-зустрічі не обов'язково повинні бути запланованими. Якщо ви занадто довго листуєтесь електронною поштою, ви можете просто створити відеозустріч і запросити своїх співробітників або зовнішніх користувачів. Google Meet автоматично створює міжнародні номери, які дозволяють підключитися до відеозустрічі з телефону з будь-якої точки світу. Ви також можете запросити користувачів за допомогою заходу Календаря, по електронній пошті або по телефону.

Готові до творчої роботи і навчання? Тоді влаштовуйтеся зручніше в комп'ютерних кріслах від Mebli City. Найширший асортимент надійних і довговічних комп'ютерних крісел запропонує вам сайт компанії.

Порада 3. Не чуєте звук? Скористайтеся спеціальною функцією

Якщо ви перебуваєте в шумному місці - просто скористайтеся функцією шумопоглинання, яка зменшує кількість відволікаючих звуків і допомагає забезпечити максимальну зосередженість на предметі обговорення.

Порада 4. Під час презентації діліться лише робочою інформацією

Чи зіштовхувались ви з ситуацією, коли ви демонструєте свій екран і на ньому раптово з'являється ваша особиста переписка? Щоб уникнути цього, показуйте лише одне вікно (а не весь екран).

Порада 5. Міняйте фокус в залежності від ситуації

Одна з цікавих функцій в Meet - це можливість змінювати розташування та розмір вікон. Якщо один з учасників показує слайди, але це супроводжується активним обговоренням в офісі, ви можете перемкнути фокус з презентації на співробітників, що беруть участь в обговоренні.

Порада 6. Будьте собою

У всіх є особисте життя. І навіть дуже круто (в залежності від вашої корпоративної культури, звичайно) показати невелику частину свого життя за межами роботи, наприклад, дозволити дитині помахати в камеру або пообідати, якщо ви цілий день телефонуєте іншим людям. Це може зробити ваші взаємини з колегами більш близькими і допоможе їм краще зрозуміти, з чим вам доводиться стикатися за межами роботи.
__________________________

 




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 528 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz