Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2019 » Травень » 14 » ADATA оголошує про проведення онлайн-заходу ADATA Day з розіграшами та розпродажем

Розміщення новин компаній

ADATA оголошує про проведення онлайн-заходу ADATA Day з розіграшами та розпродажем

Компанія ADATA Technology, провідний виробник високоефективних модулів DRAM, продуктів NAND Flash і мобільних аксесуарів, рада оголосити про старт події ADATA Day, присвячений 18-річчю компанії, а також проведення ребрендингу. Онлайн-захід буде складатися із розіграшу призів та розпродажу зі знижками. Подія розпочнеться 4 травня і триватиме до початку червня.

"Ми дуже раді відкрити наш захід ADATA Day на честь святкування нашої спадщини і продемонструвати вектор розвитку на майбутнє. Ця подія залишить приємні враження і допоможе зазирнути в майбутнє, створене завдяки інноваціям", - прокоментував голова і виконавчий директор ADATA Саймон Чен.

Лотерея "У майбутнє" на ADATA Day

Подія ADATA Day розпочнеться 4 травня і завершиться 3 червня. На веб-сайті заходу (https://itfcampaign.adata.com/) учасники зможуть створити повідомлення "У майбутнє" і відправити його в електронному вигляді обраним одержувачам у будь-який час протягом 2019 року.

Учасники, які успішно створять повідомлення, візьмуть участь у розіграші, де отримають шанс виграти кілька чудових призів, у тому числі GoPro HERO, iPad, Nintendo Switch, бездротову гарнітуру Erato Bluetooth і продукти ADATA, такі як AI920, MFi-сертифікований флеш-накопичувач Lightning і ударостійкий зовнішній жорсткий диск HD330. Чим більше повідомлень створить і відправить учасник, тим більше у нього буде шансів на перемогу. У розіграші зможуть брати участь користувачі з 50 країн світу.

Розпродаж від ADATA Day - знижки до 50%

Крім розіграшу призів, захід охопить розпродажі, котрі зроблять продукти ADATA і XPG доступними для споживачів зі знижками до 50%. В рамках промо-акції покупцям запропонують блок живлення ADATA A10050, зовнішній жорсткий диск HD650, зовнішній жорсткий диск HD710M Pro, твердотільний накопичувач SU630 і бездротова зарядка CW0050. Продукти XPG будуть включати ігрову мишу INFAREX M10 і твердотільний накопичувач SX8200 Pro NVMe M.2. Стимулюючі продажі зі знижками пройдуть у 18 країнах світу.

Святкування 18 років інновацій та зростання

ADATA була заснована в 2001 році всього 20 співробітниками. Спочатку це була невелика компанія, але з великою мрією. Сьогодні в ADATA працює понад 1400 чоловік по всьому світу, компанія має більш ніж 500 патентів і входить у число провідних світових виробників модулів DRAM і виробників фірмових модулів SSD.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 417 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz