Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2018 » Жовтень » 21 » ADATA представляє зовнішні жорсткі диски HD680 і HV320

Розміщення новин компаній

ADATA представляє зовнішні жорсткі диски HD680 і HV320

Модель HD680 забезпечує надійний захист даних, а HV320 - достатню ємність в тонкому форм-факторі

Тайбей, Тайвань. 18 жовтня 2018 року - ADATA Technology, провідний виробник високопродуктивних модулів DRAM і флеш-накопичувачів NAND, представляє дві нові моделі зовнішніх жорстких дисків - HD680 і HV320. Модель HD680 має надійний захист і доступна ємністю до 2ТБ. HV320 відрізняється максимальною компактністю, чудовим фінішним покриттям і місткістю до 5ТБ.

ADATA HD680 - Захисник даних

Модель HD680 стане відмінним супутником в дорозі завдяки надійному захисту від ударів і струсів. Новинка відповідає вимогам військового стандарту США MIL-STD-810G 516.6 завдяки тришарової конструкції, що складається з ударостійкого силіконового шару, демпферного шару і амортизуючого кріплення для самого накопичувача. Така конструкція дозволяє витримувати падіння з висоти до 1.22 м.

Вібродатчики сповістять власників про удар або струс за допомогою світлодіодних індикаторів, а AES 256-бітове шифрування дозволить зберегти всі дані в таємниці. Модель HD680 має три види забарвлення - чорний, синій і жовтий. USB-кабель при цьому красиво і зручно кріпиться у жолобах з боків.

ADATA HV320 - великий по простору, тонкий в формі

Одно- і двотерабайтні версії суперкомпактної моделі HV320 легко помістяться у кишені і сумці. Фронтальна панель має спеціальне брашоване покриття, яке приємне оку і на дотик. Глянцева рамка надає цій моделі ще більшу витонченість. Новинка доступна у трьох кольорах - чорному, білому і синьому, і може похвалитися величезним «внутрішнім світом»: ємності у 5ТБ вистачить на велику кількість сучасного контенту з високою роздільною здатністю. Як і HD680, модель HV320 має вібродатчики і AES 256-бітове шифрування.
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 460 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz