Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Листопад » 9 » ASBIS GROUP ВІДМІЧАЄ ЮВІЛЕЙ! Один із найбільших IT-дистрибуторів у регіоні ЕМЕА святкує 30-річчя діяльності на ринку

Розміщення новин компаній

ASBIS GROUP ВІДМІЧАЄ ЮВІЛЕЙ! Один із найбільших IT-дистрибуторів у регіоні ЕМЕА святкує 30-річчя діяльності на ринку

Запорука успіху компанії – довіра клієнтів, залученість працівників, постійний розвиток портфелю продуктів і рішень, помножений на час. Усе це – про міжнародний холдинг ASBIS Group, якому в листопаді виповнюється 30 років з моменту заснування.

ASBISc Enterprises PLC (WSE: ASB) спеціалізується на дистрибуції продуктів і рішень VAD (Value Added Distribution) у галузі інформаційно-комунікаційних технологій від глобальних міжнародних постачальників. Сьогодні має власні офіси по всьому регіону ЕМЕА (Європа, Близький Схід і Африка) у 28 країнах світу. Корпоративний портфель холдингу налічує сотні вендорів і десятки тисяч продуктів. Компанією запущені власні торгові марки. Річний оборот складає близько 2 мільярдів доларів США. ASBIS вдалося з невеликої фірми у 12 осіб поступово перетворитися на IT-дистрибутора світового масштабу: зі штатом у понад 1600 працівників і близько 30 000 активних клієнтів із більше ніж 60-ти країн.

ASBIS Group заснована в 1990 році в Мінську білоруським підприємцем Сергієм Костевичем, який і сьогодні очолює компанію. У 1995 році штаб-квартира була переміщена в Лімассол, Кіпр. У 2000 році офіси ASBIS працюють у 10 країнах Центральної та Східної Європи, заснований дистрибуторський центр у Дубаї. У 2002 році розроблена онлайн-платформа для електронної торгівлі. У 2004 році відкритий перший офіс у ПАР. У 2006 році оборот компанії перевищив 1 мільярд доларів США. З 2007 року ASBIS котирується на Варшавській фондовій біржі (WSE) під тикером ASB. У 2011 році компанія здобула звання «Дистрибутор року на Близькому Сході і в Північній Африці» від EMEA Channel Academy Awards, у 2013 – нагорода Варшавської фондової біржі за найкращі стосунки з інвесторами. У 2015 році, згідно зі звітом IT Europa, ASBIS увійшла в ТОП-10 світових IT-дистрибуторів.

За останні п'ять років ASBIS значно оптимізувала портфель продуктів, запровадила нові операційні
процеси, розширила регіональну присутність і отримала безліч галузевих премій. Віднедавна компанія працює з найбільшими клієнтами у сфері центрів обробки даних, а також зосередилася на розвитку власних брендів. Триває розробка та реалізація цифрової техніки під торговими марками Prestigio і Canyon. З’явився новий бренд Perenio, який реалізує системи безпеки людини й управління будівлями за допомогою технологій штучного інтелекту та інтернету речей.

«Нами пройдено довгий і насичений шлях, сповнений безцінного досвіду, який ми постійно "інвестуємо" в еволюцію холдингу. Ми продовжуємо бути все такими само амбітними в нашій світовій експансії, допитливими до нових способів задоволення потреб споживачів і залишаємося вірними нашій місії – робити інноваційні технології доступними і зрозумілими для широкого кола споживачів. Ми глибоко цінуємо всіх наших співробітників, завдяки яким невпинно рухаємося вперед. Ми безмежно вдячні нашим клієнтам, які надихають і мотивують своєю багаторічною довірою. Усе це допомагає нам з оптимізмом дивитися в майбутнє, знаходити все нові ніші, продукти і ринки, де ми можемо продемонструвати кращі стандарти нашого клієнтського сервісу», – прокоментував урочисту подію засновник і генеральний директор ASBIS Group Сергій Костевич.

2020 виявився непростим роком для всієї світової економіки, але необхідність переходу на віддалену роботу відкрила нові можливості в сфері IT. Завдяки згуртованій команді, яка працює як єдиний механізм, швидкої реакції і гнучкості управління, компанія не упустила шансу опинитися в авангарді світових дистрибуторів цифрової техніки. За прогнозами аналітиків ASBIS Group очікується, що виручка від продажів в 2020 році складе понад 2 мільярди доларів США.

Неоціненну роль у великій історії успіху під назвою ASBIS відіграють клієнти, партнери та постачальники,
які є невід’ємною складовою компанії, її джерелом життя і магістральною артерією. Компанія вдячна кожному з них за роки плідної співпраці й готова рухатися далі, будуючи спільні плани на майбутнє. Щоб висловити своє визнання і запропонувати всім охочим відсвяткувати цей знаменну дату, компанія ASBIS запустить спеціальну мотиваційну програму.
.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 293 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz