Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2019 » Травень » 21 » Бездротові навушники HONOR FlyPods Lite представлені в Україні

Розміщення новин компаній

Бездротові навушники HONOR FlyPods Lite представлені в Україні

бренд HONOR представляє бездротові навушники FlyPods Lite. В Україні модель поступає в продаж 17 травня 2019 року за ціною 2799 грн. Навушники будуть доступні в мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот і «Цитрус» у двох кольорах – чорному та білому.

Бездротові навушники HONOR FlyPods Lite дають свободу руху завдяки ергономічному дизайну. Навушниками можна керувати за допомогою подвійного тапу, а інфрачервоний сенсор розпізнає, коли ними користуються. Розділення звукових каналів лівого та правого навушників забезпечує точну передачу стереоефектів та створює відчуття повного занурення у звук. Стандарт захисту від вологи IP54 дозволяє використовувати HONOR FlyPods Lite у дощову погоду, а заряду акумулятора вистачає до 12 годин роботи пристрою.

Характеристики HONOR FlyPods Lite

Дизайн:
- Ергономічний дизайн та 3 пари змінних насадок забезпечують комфорт у використанні.
- В Україні HONOR FlyPods Lite будуть представлені у чорному та білому кольорах.

Функціональність:
- Навушники підтримують Bluetooth і можуть працювати з операційними системами Android та IOS.
- Вбудований G-Sensor дозволяє керувати навушниками за допомогою подвійного тапу. Відповідати та завершувати виклики можна, двічі торкнувшись будь-якого з навушників.
- Кожен навушник обладнаний двома мікрофонами для кращого шумозаглушення. Комфортне перемикання дозволяє прийняти виклик на один навушник і, вийнявши з вуха інший, чути, що відбувається навколо.
- Стандарт IP54 забезпечує захист корпусу від бризок – навушники можна використовувати навіть під час тренувань у дощ.
- Заряду акумулятору вистачає на 12 годин. Зарядний чохол у комплекті дозволяє зарядити навушники на годину використання за 15 хвилин.

Технологічність:
- Інфрачервоний сенсор визначає, коли ви вдягаєте та знімаєте навушники.
- Голосовий асистент активується за допомогою подвійного тапу на лівому навушнику.
- Розділення звукових каналів лівого і правого навушників забезпечує точне передання стереоефектів і створює відчуття повного занурення у звук.

В Україні HONOR FlyPods будуть доступні з 17 травня 2019 року у чорному та білому кольорах у мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT, Фокстрот і «Цитрус». Рекомендована ціна становитиме 2799 грн.

###


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 486 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz