Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Жовтень » 26 » Бізнес клієнти ПриватБанку масово переходять на Smart-ID

Розміщення новин компаній

Бізнес клієнти ПриватБанку масово переходять на Smart-ID

Активними користувачами захищеним кваліфікованим електронним підписом (КЕП) з «хмарною» технологією SmartID у Приват24 для бізнесу на сьогодні вже є більше 160 тисяч підприємців та юридичних осіб. Як повідомили у банку, Підпис SmartID – це кваліфікований електронний підпис, що є аналогом власноручного підпису.

Підпис SmartID дозволяє відмовитися від необхідності носіння та зберігання електронно цифрового підпису на так званих токенах, flash-носіях чи smart-картках, а також є універсальним рішенням, що виключає проблему сумісності пристроїв, операційних систем, платформ, мов розробки і середовищ використання.

Завдяки цьому сервісу клієнти банку можуть підписувати платежі, документи та звіти, підтверджувати особистість та отримувати послуги онлайн за допомогою свого смартфона. Підпис SmartID гарантує безпечність операцій, адже зберігається в захищеному хмарному сховищі та повністю відповідає вимогам Закону України № 2155 «Про електронні довірчі послуги».

Підпис SmartID є безкоштовним для клієнтів ПриватБанку та доступний із будь-якого вашого смартфона, на якому встановлено мобільний додаток Приват24 для бізнесу.

За останніми дослідженнями компанії CBR, 71% юридичних осіб та 74% підприємців мають ділові відносини з ПриватБанком.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 842 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz