Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Вересень » 1 » «Благо» - краща компанія 2020 року

Розміщення новин компаній

«Благо» - краща компанія 2020 року

Відповідно до дослідження Всеукраїнського галузево-аналітичного центру, мережа ломбардів «Благо» отримала відзнаку «Компанія року 2020». Почесну нагороду присудили за вагомий внесок в розвиток економіки, здобуття першості в галузі та сталий розвиток підприємства.

У Всеукраїнському галузево-аналітичному центрі зазначають, що вручення даної нагороди свідчить про високі стандарти надання послуг та неабияких досягненнях.

«Ця нагорода підтверджує, що мережа ломбардів «БЛАГО» є надійним партнером, демонструє сталий розвиток, пропонує найякісніші послуги та безумовним лідером у галузі заставного кредитування. Присвоюючи цю відзнаку ми аналізували її надійність та інвестиційну привабливість підприємства», - зауважили організатори премії.

Досягнення такого результату стало можливим завдяки чотирьом стовпам, на яких стоїть наша компанія, а саме: фахова експертиза, доступність відділень, клієнтоорієнтована програма лояльності та зручна система погашення кредиту.
Та не лише завдяки корпоративній культурі мережі ломбардів «Благо» вдалося вибороти першість на ринку. Головним драйвером успіху – є працівники. Саме завдяки прекрасній команді та злагодженим діям всіх, без винятку, працівників на всіх ланках робота виконується швидко, якісно та вчасно.

Але, отримана нагорода не стане приводом для відпочинку, а навпаки – буде стимулом для того, щоб працювати ще більше та старанніше впроваджуючи нашу основну місію – допомогти якомога більшій кількості людей знайти оптимальне рішення для розв’язання тимчасових фінансових труднощів.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 765 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz