Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2020 » Березень » 24 » Чому треба використовувати картку, а не готівку під час карантину

Розміщення новин компаній

Чому треба використовувати картку, а не готівку під час карантину

Раніше, використовуючи фразу «брудні гроші» ми мали на увазі щось інше, аніж дійсно кількість бруду на папері. Але з початком карантину ситуація змінилась і тепер ми розглядаємо будь-який матеріал як переносник коронавірусу.

Так, на алюмінієвих деталях вірус живе 2 годин, на хірургічних рукавицях – 8 годин, а на папері і пластику – до 5 днів. Тож гроші не виняток, тому ми і приєдналися до челленджу НБУ «Готівку – на карантин».

1. Хто і скільки раз торкався тієї готівки?


Будь-яка поверхня - це носій різноманітних інфекцій і COVID-19 не виняток. Тож будь-яка купюра може бути небезпечною протягом тижня. Хоча #НБУ і дезінфікує готівку у своїх сховищах, але все ж через скільки рук пройшли ті купюри? Юнекс Банк радить використовувати банківську картнку, а ще краще – додати картку у смартфон і платити безконтактно.

2. Безконтактні платежі мінімізують ризик заражень

Технології безконтактної оплати дозволяють в один дотик оплатити будь-що. Жодних контактів, жодних інфекцій. Не доручай у чужі руки свій телефон і картки, а також не забувай регулярно дезинфікути їх.

3. Плати онлайн будь-де

Доставка їжі, послуги Нової Пошти, Інтернет-магазини, комунальні послуги, оплата за Інтернет, підписка на стрімінгові сервіси, що ще? З карткою можна безпроблемно продовжувати звичний ритм життя навіть вдома - без черг та скупчень народу.

4. Заробляй кешбек


Багато карток нараховують кешбек на певні види витрат, часом кешбек доходить до 25%. Наприклад, UnexCard отримала нагороду за найкращий кешбек. До речі, з найактуальніших категорій наразі - 3% на покупки в аптеках, 10% на онлайн-шопінг.

5. Зберігай у валюті


У кожного з нас є збереження у валюті. Маючи валютний та гривневий рахунки можна у будь-який момент скористатися обміном валют онлайн. Якщо ще не спробував, то завантаж додаток UnexBank Online і обмінюй валюту вдома.

Будьте здорові та відправте готівку на карантин!
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 588 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz