Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2021 » Вересень » 2 » «Дарниця» представила комплексне рішення проблеми болю у вигляді лінійки Дарфен®

Розміщення новин компаній

«Дарниця» представила комплексне рішення проблеми болю у вигляді лінійки Дарфен®

Фармацевтична компанія «Дарниця» представила нову брендовану лікарських лінійку засобів ДАРФЕН® для боротьби з болем та запаленням у дорослих та дітей.

Під брендом Дарфен® випускаються лікарські засоби в формі гелю, таблеток та суспензії, що містять у своєму складі ібупрофен.

«Дарфен® — це ефективні лікарські засоби для полегшення болю і покращення якості життя пацієнтів. Широка лінійка бренду та асортимент лікарських форм дозволяють підібрати оптимальне рішення для лікування пацієнтів різного віку та з різними показаннями. Наразі під брендом Дарфен® представлені чотири препарати і ми плануємо її подальше розширення» — розповів генеральний директор фармацевтичної компанії «Дарниця» Андрій Обрізан.

В аптечних закладах Дарфен®представлений місцевим анальгетиком Дарфен® Гель та пероральними формами Дарфен® Лонг, Дарфен® Кідс і Дарфен® Кідс Форте.

Дарфен® Гель застосовується місцево для полегшення болю та зменшення запалення при ревматичному, мʼязовому та суглобовому болю, при болю у хребті, а також при болю та набряках внаслідок ушкодження, розтягнення звʼязок і при спортивних травмах. Виробляється у формі гелю у тубах 15 г, 50 г та 100 г. Відпускається без рецепта. Реєстраційне посвідчення Дарфен® Гель №UA/18641/01/01.

Дарфен® Лонг – потужний знеболювальний засіб, який забезпечує швидку та тривалу дію до 9 годин завдяки синергії двох знеболювальних компонентів: ібупрофену та парацетамолу. Рекомендований для симптоматичного лікування легкого та помірного болю при мігрені, головних болях, болю у спині, менструальному, зубному, ревматичному та мʼязовому болях, болю при легких формах артриту, ознаках застуди та грипу, болі в горлі та гарячці. Виробляється у формітаблеток, вкритих плівковою оболонкою 200 мг/500 мг по 10 таблеток у блістері. Відпускається без рецепта. Реєстраційне посвідчення Дарфен® Лонг №UA/18537/01/01.

Дитяча лінійка Дарфен® включає жарознижувальні та знеболювальні препарати Дарфен® Кідс та Дарфен® Кідс Форте, які можна застосовувати у дітей віком від 3 та від 6 місяців відповідно. Рекомендовані для симптоматичного лікування гарячки та болю різного походження у дітей, включаючи гарячку після імунізації, гострі респіраторні вірусні інфекції, грип, біль при прорізуванні зубів, біль після видалення зуба, зубний біль, головний біль, біль у горлі, біль при розтягненні зв’язок та інші види болю, у тому числі запального генезу.

Обидва лікарські засоби випускаються в формі оральної суспензії й оснащені зручним шприцом-дозаторомдо кришки, що запобігає витіканню препарату. Дарфен® Кідс та Дарфен® Кідс Форте не містять цукру та барвників, мають приємний полуничний смак. Дія препарату Дарфен® Кідс Форте починається через 15 хвилин після застосування. Тривалість дії Дарфен® Кідс Форте досягає 8 годин.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 532 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz