Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2019 » Травень » 15 » Додаток Lookout допомагає здійснювати покупки людям з поганим зором

Розміщення новин компаній

Додаток Lookout допомагає здійснювати покупки людям з поганим зором

EDI-провайдер EDIN повідомляє про новий додаток від Google для слабозорих людей Lookout. Налаштування дозволяють ідентифікувати об'єкти через камеру шляхом озвучення, що, крім повсякденного використання, безумовно зручно для здійснення покупок як в офлайнових, так і в онлайнових магазинах.

Наразі додаток призначений для гаджетів Google Pixel, але з часом він стане доступний й іншим пристроям. Lookout розроблений з технологією штучного інтелекту, який визначає предмети та сканує текст за допомогою телефонної камери. Також додаток може сканувати штрих-коди та визначати валюту. Наразі Google попереджає, що налаштування ще не є ідеальним у роботі, тому хоч і вже доступне для користувачів, проте знаходиться у процесі доопрацювання.

Розробники рекомендують носити гаджети в передній кишені верхнього одягу, або на шнурівці на шиї, щоб забезпечити камері максимальний доступ для огляду. Щоб призупинити роботу додатка, достатньо прикрити рукою камеру на кілька секунд, а для її повторного запуску двічі постукати по задній кришці смартфону.

Раніше Microsoft запустив схоже розширення під назвою Seeing AI, яке дозволяє прослуховувати описи вибраних зображень на телефоні. Наразі додаток оптимізовано і він може надавати вказівки щодо зчитування документів, описувати оточуючих та ідентифікувати продукти через сканування штрих-кодів.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 418 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz