Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2020 » Лютий » 5 » Два нових канали стали доступні абонентам ВОЛЯ

Розміщення новин компаній

Два нових канали стали доступні абонентам ВОЛЯ

ВОЛЯ поповнила своє телевізійне портфоліо ще двома новими тематичними каналами - "Кус-Кус" та «36,6 TV». Адже надання різноманітного та якісного контенту - передумова лояльності абонентів компанії.

З лютого компанія запропонувала абонентам два нових українських телеканали. Вони включені у пакети цифрового та інтерактивного телебачення, починаючи з «Оптимального» та вище.

Тематичний телеканал «Кус-Кус» - це 24/7 нон-стоп кулінарних програм у будь-який час і без реклами. Канал орієнтується на сімейну аудиторію та має на меті популяризацію культури приготування та споживання їжі. Зміст каналу враховує інтереси всіх членів родини і буде цікавим як гурманам і прихильникам вишуканих страв, так і любителям звичайної кухні та простих рецептів. Фокус каналу на тематиці здорового харчування в умовах сучасного ритму життя. На «Кус-кус» транслюються різноманітні програми «Божественно смачно», «Вегано-хулігано», «Хелсі фуд», «Смачно та просто», авторські програми Євгенія Клопотенка, Валерія Созановського та інших відомих кулінарів.

Пізнавальний канал про здоровий спосіб життя та позитивне мислення - «36,6 TV». На каналі багато мотивуючого контенту, який підштовхне змінити життя на краще. Зіркові гості та кваліфіковані спеціалісти дають відповіді на усі актуальні питання щодо здорового способу життя. Харчування, спорт, медицина та психологія — тільки перевірені наукою рекомендації. У програмній сітці телеканалу «36,6 TV» є усе — від ранкової зарядки, корисного сніданку та порад щодо виховання дітей, до сексу та рекомендацій щодо збереження гармонійних стосунків з партнером та, головне, із собою!

Шановні абоненти, звертаємо вашу увагу на такий технічний момент: обидва канали ведуть трансляцію у форматі MPEG4. Тож для їх перегляду рекомендується використовувати обладнання з підтримкою формату HD, це може бути HD тюнер, ОТТ тюнер, САМ модуль.

Інформуємо також про зміни назв каналів: «Maxxi-TV» перейменовано у «Наш», а «ЕСКУЛАП» тепер має назву «Україна 24».

У місті Краматорську в пакетах аналогового телебачення відключено канал «Донеччина ТБ» через закінчення дії договору із правовласником.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 410 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz