Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2018 » Березень » 1 » Ericsson та T-Mobile впровадять національну 5G мережу в США

Розміщення новин компаній

Ericsson та T-Mobile впровадять національну 5G мережу в США

Мобільний оператор T-Mobile має чітку мету щодо розгортання національної мережі 5G у Сполучених Штатах Америки. Для реалізації цієї амбіції Ericsson (NASDAQ: ERIC) постачатиме T-Mobile радіо- та baseband обладнання 5G. Нові продукти, що підтримують 600 МГц та міліметрові частоти у діапазоні 28 ГГц та 39 ГГц, дозволять T-Mobile розпочати впровадження 5G мережі вже у 2018 році.

Цього року T-Mobile та Ericsson планують розгортати мережу 5G у Нью-Йорку, Лос- Анджелесі та Лас Вегасі, використовуючи обладнання стандарту 5G New Radio (NR) з оновленої 5G платформи Ericsson.
Невілл Рей (Neville Ray), технічний директор T-Mobile США, коментує: “Коли ми розгортали мережу LTE, ми вже тоді враховували майбутні потреби наших клієнтів. T-Mobile стане першою компанією, яка надасть абонентам революційну всенаціональну мережу 5G, на яку вони справді заслуговують”.

Фредрік Йедлінг (Fredrik Jejdling), віце-президент та керівник підрозділу мережевих продуктів та сервісів, Ericsson, доповнює: “Ми тісно співпрацювали з T-Mobile над тестуванням технології 5G у лабораторіях та під час пілотних проектів, і зараз розпочинаємо роботи з розгортання стандарту 5G у мережі T-Mobile. Наша 5G платформа дасть можливість таким піонерам галузі, як T-Mobile, вже найближчим часом запустити комерційні послуги 5G ”.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 591 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz