Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Медицина. Аптеки » 2017 » Березень » 21 » Європейська Асоціація Інсульту присвоїли українській клініці Into-Sana статус експертного центру.

Розміщення новин компаній

Європейська Асоціація Інсульту присвоїли українській клініці Into-Sana статус експертного центру.

У Європі з 2009 року працює Європейська Асоціація Інсульту (Angels Initiative ESO-EAST/ANGELS), і понад 1,5 тисячі медичних клінік вже стали її членами. Україна бере участь в ANGELS лише з минулого року і першочергове завдання проекту в нашій країні - створити реєстр хворих, які перенесли інсульт, для аналізу медичної допомоги та впровадження медичних стандартів. Після вивчення алгоритму роботи з інсультами в Into-Sana, співробітники проекту ANGELS прийняли рішення присвоїти їй статус експертного центру. Що це означає для клініки і її клієнтів?

1. Into-Sana визнана медичним закладом, який надає інсультному хворому лікування, визнане максимально ефективним у всьому світі.
2. Into-Sana має виконувати соціальну роль - навчати колег, розкривати світу свій досвід.
3. Into-Sana проваджує нову посаду у відділенні судинних патологій - медсестра інсульту, що забезпечить більш високий рівень догляду і сервісу для хворого на інсульт.

Фахівці середньої медичної ланки клініки пройдуть 12-тижневе навчання в Гельсінкі з цього приводу.
Генеральний директор медичної компанії Into-Sana Галина Усенко зазначила: «Визнання ANGELS - знакова для нас подія. Ми довго працювали з проектом, ділилися унікальним досвідом, складнощами, які ми подолали в роботі. І отримати таку високу оцінку в середовищі професіоналів – дуже надихає».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 756 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz