Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2019 » Липень » 26 » Фінансові результати Vega за I півріччя 2019 року

Розміщення новин компаній

Фінансові результати Vega за I півріччя 2019 року

Національний телеком-оператор Vega підбив підсумки фінансової діяльності за I півріччя 2019 року.

Чистий дохід за 6 місяців 2019 року склав 344 млн грн, що у порівнянні з показниками 2018 року більше майже на 10%. В основному доходи зросли завдяки надходженням за послуги оптоволоконного доступу в Інтернет, в першу чергу за технологіями FTTx і GEPON. Зокрема частка збільшилася у бізнес-сегменті, який являється ключовим для компанії.

Середній дохід з одного користувача (ARPU) у порівнянні з аналогічним періодом 2018 року підвищився на 13 %.
На 30% виріс показник EBITDA. За I півріччя поточного року він досяг 112,2 млн грн. Це пов’язано з підвищенням ефективності роботи компанії на нових технологіях, зростанням обсягів наданих послуг та покращенням оплат за спожиті послуги.

За вказаний період компанія інвестувала у розвиток бізнесу понад 39 млн грн. Значну частину інвестицій було направлено на модернізацію мереж, заміну станційного устаткування та розширення ємності магістральних каналів зв’язку. Також було введено в експлуатацію новий програмний комутатор (softswitch), який здатний забезпечити якісним сервісом понад мільйон абонентів. Ці інвестиції підвищили надійність та пропускну спроможність обладнання, що сприяє вдосконаленню якості послуг провайдера.

«Продовжуючи рухатись у напрямку розвитку новітніх технологій, Vega активно реалізує масштабний проект міграції користувачів з мідних ліній на оптоволоконні. З початку року вже понад 30 000 переведених абонентів відчули переваги високоякісного сучасного зв’язку зі швидкістю доступу до Інтернету до 1 Гбіт/с. Заміна технологій – один із факторів, який дозволив компанії розширити клієнтську базу, що в свою чергу впливає на збільшення доходів і успіх бізнесу» – відзначив генеральний директор національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.

За перші шість місяців поточного року ПрАТ «Фарлеп-Інвест» перерахувало 63,6 млн грн податків і зборів до бюджетів усіх рівнів.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 480 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz