Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Серпень » 17 » Fitch Ratings підвищив прогнози рейтингів Ощадбанку до позитивного рівня

Розміщення новин компаній

Fitch Ratings підвищив прогнози рейтингів Ощадбанку до позитивного рівня

16 серпня 2021 року міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings підвищило прогнози рейтингів Ощадбанку зі стабільного до позитивного та підтвердило довгострокові рейтинги дефолту емітента (IDR).

Як зазначає Fitch у своєму повідомленні, це підвищення відбулось слідом за підвищенням прогнозів суверенного рейтингу України до позитивного з огляду на стійкість фундаментальних показників країни до коронавірусного шоку та очікування відновлення економіки.

Рейтинги Ощаду відображають бачення Fitch стосовно потенційної підтримки, яку банк може отримати від суверена у разі потреби, враховуючи системну важливість банку.

Підтвердження національного рейтингу на рівні «AA (укр)» зі стабільним прогнозом відображає незмінну кредитоспроможність Ощадбанку порівняно з конкурентами в Україні.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 440 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz