Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Банки » 2021 » Вересень » 7 » Forbes визнав ПриватБанк найкомфортнішим українським банком

Розміщення новин компаній

Forbes визнав ПриватБанк найкомфортнішим українським банком

ПриватБанк став безсумнівним лідером у рейтингу “15 найкомфортніших банків України”, який опублікував у вересневому номері український Forbes.

За даними експертів видання, ПриватБанк отримав найбільший серед вітчизняних банків рейтинговий бал за показниками надійності, та найкращі бали за зручністю користування та доступністю послуг - розміром ставок та комісій.

Як відзначив у своєму інтерв'ю Forbes голова правління ПриватБанку Герхард Бьош, ПриватБанк – найбільш продвинутий порівняно з більшістю конкурентів і продовжує розвиватися.

"Я впевнений, що ПриватБанк залишиться лідером в частині клієнтського досвіду. Це найбільш важливий аспект для успіху. Ми повинні бути здатні задовольняти потреби клієнтів і дивувати їх. Розвиток технологій - наш головний пріоритет", - сказав Герхард Бьош.

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 446 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz