Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2020 » Лютий » 20 » GOODRAM повідомляє про випуск нового NVMe SSD PX500

Розміщення новин компаній

GOODRAM повідомляє про випуск нового NVMe SSD PX500

Компанія Wilk Elektronik SA, лідер в області комп'ютерної пам'яті, анонсує випуск твердотільного NVMe накопичувача PX500 NVMe PCIe Gen 3 x4 SSD. Нова модель приходить на зміну PX400 і пропонує більші обсяги, великі швидкості і перевірений рівень надійності.

При розробці PX500 особливу увагу було приділено поліпшенню швидкісних показників накопичувача. Цій меті служить і взятий за основу інтерфейс NVMe PCIe x4, і використання 3D флеш-пам'яті нового покоління, і застосування контролера SMI 2263XT. Це дозволило досягти чотирикратного підвищення продуктивності для послідовної та випадкової передачі даних в порівнянні з SSD з інтерфейсом SATA III. В результаті швидкість читання інформації з PX500 може досягати вражаючих 2050 МБ/с, а швидкість запису 1650 МБ/с.

Стабільність роботи накопичувача забезпечується використанням надійних компонентів і якісного ПО. Для захисту від локального перегріву на GOODRAM PX500 застосована тепловідвідна етикетка. Вона забезпечує рівномірний розподіл і розсіювання тепла, не перешкоджаючи при цьому установці накопичувача навіть у найтісніші корпуси. Поєднання цих факторів дозволило виробникові забезпечити GOODRAM PX500 трирічної гарантією.

Новий накопичувач буде доступний в трьох варіантах: на 256, 512 і 1024 Гб. З такими обсягами цей SSD актуальний як у якості самостійного диска, так і як системного в зв'язці з жорстким диском комп'ютера або мобільного системи. У будь-якому варіанті він дозволить серйозно поліпшити швидкість реагування комп'ютера і прискорити його роботу.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 376 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz