Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Інтернет і технології » 2020 » Листопад » 11 » Google Meet - незамінний сервіс для роботи і особистого використання

Розміщення новин компаній

Google Meet - незамінний сервіс для роботи і особистого використання

Компанія Wise IT як Google Cloud Premier Partner пропонує звернути свою увагу на такий незамінний сервіс для відеодзвінків як Google Meet.

Сьогодні дистанційна робота вже не просто тренд, а життєва необхідність. І щоб постійно бути на зв'язку з колегами і партнерами, потрібно мати під рукою по-справжньому надійний, зручний і простий у використанні інструмент для безперебійної роботи. Google Meet - один з абсолютних лідерів серед сервісів відео-конференц-зв'язку, який входить в топ-5 найпопулярніших бізнес-додатків у світі.

Крім бізнесу, додатками відеозв'язку зараз активно користуються в юстиції, освіті, медицині та інших сферах. Наприклад, такі сервіси необхідні для телемедицини - надання медичної допомоги пацієнту дистанційно через відео- та аудіо зв'язок.

Це по-справжньому зручний і ефективний інструмент для робочих відео-зустрічей, шкільних уроків, університетських лекцій, тренувань з друзями і просто для затишних посиденьок за чашкою чаю.

Користуватися Google Meet дуже зручно:

• Для підключення до відеодзвінків достатньо пройти за посиланням (навіть, якщо в учасника немає Google-аккаунта), яке автоматично генерується в календарі Google і відправляється всім учасникам разом із запрошенням.
• Прив'язка до Google-календарю. Ви побачили важливу подія і одразу ж можете створити конференцію з цього приводу, запросивши людей зі списку контактів. Дзвонити тепер можна в один клік. Приєднуватися можна як через браузер, так і через додаток для Android або iOS.
• Спільне використання екрану для надання документів, електронних таблиць або презентацій.
• Зашифровані дзвінки між всіма користувачами.
• Оскільки Meet запускається в Chrome і інших браузерах, не вимагаючи застосування плагіну, в ньому менше неточностей, ніж в сервісах відеоконференцій, що вимагають настільного додатку.
• На екрані можуть відображатися 16 учасників в режимі «Мозаїка».
• Є функція шумопоглинання, яка зменшує кількість відволікаючих звуків і допомагає забезпечити максимально продуктивні зустрічі.
• Можна замінити свій фон зображеннями, які вже підібрані Google або завантажити будь-яке на ваш смак. Користувацькі віртуальні фони допоможуть вам розкрити індивідуальність або, при необхідності, приховати навколишнє середовище.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 526 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz