Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Лютий » 9 » Група компаній БАКОТЕК стала офіційним дистриб'ютором рішень Progress

Розміщення новин компаній

Група компаній БАКОТЕК стала офіційним дистриб'ютором рішень Progress

Група компаній БАКОТЕК рада анонсувати про початок співпраці з Progress - провідним розробником програмного забезпечення для розробки, розгортання та управління високоефективними бізнес-додатками.

Співпраця дозволить замовникам отримати доступ до нових і актуальним рішенням, які допоможуть поліпшити продуктивність мережі і підвищать безпеку передачі даних в їхніх компаніях.

На першому етапі група компаній БАКОТЕК сфокусується на розвитку двох продуктів - MOVEit і WhatsUp Gold.

WhatsUp Gold - знайоме багатьом клієнтам рішення, що дозволяє швидко і просто організувати моніторинг мережевої і серверної інфраструктури. Дане рішення забезпечить стабільну безперебійну роботу мережі і допоможе уникнути простоїв.

MOVEit - програмне забезпечення для безпечного обміну файлами. Його впровадження допоможе отримати компаніям повну прозорість і контроль над діями по передачі конфіденційних даних між партнерами, клієнтами, користувачами і системами. Рішення гарантує відповідність нормам PCI, HIPAA і GDPR.

"Група компаній БАКОТЕК завжди надає кращі рішення для підвищення стабільності і безпеки роботи наших замовників. Ми пишаємося тим, що стали першим і єдиним дистриб'ютором передових рішень вендора Progress в Україні, Польщі, Грузії, країнах Східної Європи, СНД (за винятком РФ) і країнах Балтії. Я впевнений, що попереду нас чекає цікаве і плідне співробітництво на благо загальної "безпечної" місії ", - поділився СЕО групи компаній БАКОТЕК Євген Бадах", - поділився СЕО групи компаній БАКОТЕК Євген Бадах.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 399 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz