Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2018 » Травень » 25 » IBI-Rating і BCRA підписали меморандум про співпрацю

Розміщення новин компаній

IBI-Rating і BCRA підписали меморандум про співпрацю

Агентства прагнуть сприяти виходу західних компаній на вітчизняний ринок, а також полегшити доступ українським компаніям до міжнародного капіталу.

21.05.2018 Київ - Україна. Рейтингове агентство IBI-Rating підписало меморандум про взаєморозуміння і стратегічну співпрацю з європейським рейтинговим агентством BCRA.

Головними цілями укладеного меморандуму є: сприяння виходу західних компаній на український ринок, спрощення доступу вітчизняним компаніям до міжнародного капіталу і європейського ринку, подальше підвищення стандартів рейтингування, а також розширення спектру застосування кредитних рейтингів як якісного, незалежного і об'єктивного інструменту оцінки платоспроможності.

Згідно меморандуму, агентства планують вести спільну аналітичну роботу, реалізовувати спільні проекти, розвивати інформаційне співробітництво і сприяти взаємному визнанню рейтингів європейськими інвесторами і регуляторами.
Сторони будуть створювати, використовувати і розробляти загальну базу даних клієнтів і обмінюватися інформацією з будь-яких питань, що потребують технічної допомоги один одному на території Республіки Болгарія та України. Сторони зобов'язані забезпечувати безпеку і захист цих даних.

«Це єдине чинне двостороннє рейтингове партнерство в Україні. Для наших клієнтів це свого роду гарантія якості роботи IBI-Rating. Присвоєння рейтингів за національною шкалою поряд з міжнародною шкалою - визнаний у всьому світі еталон оцінки кредитного ризику, що сприяє підвищенню ефективності управління ризиками інвесторів», - заявив директор рейтингового агентства IBI-Rating, Олексій Амфітеатров.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 535 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz