Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Вересень » 14 » Інвестняні отримали заявки більш як на $2 мільярди від 23 інвесторів

Розміщення новин компаній

Інвестняні отримали заявки більш як на $2 мільярди від 23 інвесторів

Офіс залучення інвестицій (UkraineInvest) отримав 23 заявки на проєкти від потенційних інвесторів на загальну суму понад 2 млрд доларів.

Про це на пресконференції заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Інвестиційні няні в Україні є. Ключовою установою визначена UkraineInvest. Там вже 9 працівників визначені як супроводжуючі особи для великих інвестпроєктів. На сьогодні звернулось 23 інвестори, які хочуть скористатись перевагами цього закону. Загальна сума, яку вони планують вкласти в Україну, складає понад 2 млрд доларів", - сказав Шмигаль.

За його словами, частина цих інвесторів здійснюватиме свої інвестиції в цьому році, а частина - в наступному.

"Відповідно за такими інвесторами закріплюються працівники UkraineInvest і супроводжують їх", - додав Шмигаль.

Очільник уряду також прокоментував своє доручення на адресу міністрів, голів ОДА щодо створення або відновлення не менше ніж одного виробництва з кількістю працівників від 500 до 3 тис. осіб.

"Це, напевно, не зовсім ринковий механізм, але він і не є поза законом. Це в принципі - прямий обов'язок кожного міністра і голови ОДА на своїй території або в своїй галузі створювати умови та супроводжувати входження інвестиційних підприємств з українським чи іноземним капіталом", – сказав Шмигаль.

Як повідомлялося, Офіс залучення інвестицій (UkraineInvest) – є постійно діючим дорадчим органом при Кабінеті Міністрів, що був створений постановою уряду в жовтні 2016 року з метою залучення в Україну прямих іноземних інвестицій та вдосконалення іміджу держави як привабливої для інвестування країни.

Офіс залучення інвестицій є проєктом за угодою між Western NIS Enterprise Fund та Громадською спілкою "Фонд підтримки реформ в Україні". WNISEF надає підтримку уряду України шляхом розробки ефективної економічної політики та лідерства, а також сприяє зміцненню стратегічної співпраці між країнами та між приватним і державним секторами, як це передбачено в Меморандумі про взаєморозуміння між WNISEF і Міністерством економічного розвитку і торгівлі України.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 460 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz