Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Комп'ютери та технології » 2021 » Серпень » 17 » IRDM M2AA microSD - карта для спеціальних завдань

Розміщення новин компаній

IRDM M2AA microSD - карта для спеціальних завдань

Wilk Elektronik, виробник торгових марок GOODRAM і IRDM представляє найшвидшу в своїй лінійці карту пам'яті формату microSD - IRDM M2AA V30 A2.

Сучасні гаджети що записують відео, такі як дрони, екшн камери, відеореєстратори, камери відеоспостереження, стали звичним явищем як в бізнесі, так і у повсякденному житті. Встановлювані в них камери стають все якісніше і деякі з них вже навіть здатні вести зйомку у 8К. Втім, найчастіше, вбудованої в них пам'яті недостатньо для тривалої зйомки, тож для повноцінної роботи їм потрібна додаткова карта пам'яті. А з огляду на високі вимоги до швидкості запису при зйомці відео високої роздільної здатності, до вибору накопичувача потрібно підходити з усією серйозністю. Адже тільки правильно підібрана карта пам'яті дозволить повною мірою розкрити можливості дрона, відеореєстратора або екшн камери.

Інша, не менш важлива сфера застосування карт пам'яті - це використання їх в мобільних пристроях, таких як планшети і смартфони на базі Android. Якісна microSD може успішно використовуватися для розширення внутрішньої пам'яті пристрою, і слугувати не тільки як сховище даних (таких як фотографії або музика), а й для установки і запуску з неї мобільних застосунків. Адже вони самі по собі, не дивлячись на невеликий розмір, часто складаються з сотень файлів зображень, звуків і анімацій. Тому для їх належного функціонування необхідна якісна флеш-карта, що підтримує паралельну роботу декількох процесів читання/запису.

І для вирішення всіх цих завдань призначена нова розробка IRDM: найшвидша флеш-карта з усієї модельної лінійки бренду - IRDM M2AA microSD.

Завдяки класу продуктивності A2, на неї можна встановлювати мобільні додатки. Причому з продуктивністю в 4000 IOPS на читання і 2000 IOPS на запис вона відмінно справляється і з мультимедійним контентом.

Крім високої продуктивності, карта IRDM M2AA може похвалитися і швидкісними показниками вище за середні.
Швидкість читання досягає значення в 170 МБ/с, а запису - 120 МБ/с. Що дозволило отримати цій карті сертифікацію по класу video V30. Це підтверджує максимальну продуктивність і надійність роботи, в тому числі і під час запису відео в режимах slow motion, з роздільною здатністю 4K, а також в режимах "швидкої реакції". Карта буде доступна в п'яти варіантах, з місткістю 32, 64, 128, 256 та 512 Гб. Тож можна буде підібрати варіант з під свої потреби і можливості.

Крім інших переваг, карта IRDM M2AA, як і інші карти флеш-пам'яті в асортименті GOODRAM і IRDM, має довічну гарантію виробника.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 598 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz