Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Фінанси і страхування » 2021 » Жовтень » 4 » Кабмін повідомив про рекордні інвестиції в Україну за останні чотири роки

Розміщення новин компаній

Кабмін повідомив про рекордні інвестиції в Україну за останні чотири роки

Прямі іноземні інвестиції в Україну в першому півріччі склали $2,83 млрд. При цьому $2,33 млрд коштів надійшли від європейських інвесторів. Про це повідомив прем’єр-міністр на своїй сторінці в Facebook, пише Інтернет-портал PaySpace Magazine.

“Зростання інвестицій в першому півріччі – на рекордному рівні за останні 4 роки”, – заявив глава уряду.

Він також зазначив, що в поточному році Кабмін ініціював роботу кількох програм, призначених для полегшення податкового навантаження на бізнес, що має сприяти залученню додаткових коштів в українську економіку. У той же час, за словами Шмигаля, продовжує зростати експорт української продукції. У вересні він збільшився на 38% і за 9 місяців склав $48,5 млрд, що на $13,4 млрд більше, ніж торік.

“Для збільшення нашого експорту ми активно працюємо над отриманням” промислового безвізу “з ЄС, а також над декількома угодами про зону вільної торгівлі”, – підкреслив прем’єр-міністр.

Він також повідомив, що в серпні Індекс виробництва базових галузей (ІВБГ) зріс на 6,4% р/р, що значно вище, ніж в липні (2,3%). Цей Індекс включає інформацію про основні галузі економіки і демонструє позитивні аспекти її динаміки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 633 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz