Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Травень » 21 » Київcтар підключив 281 населений пункт до 4G-зв’язку

Розміщення новин компаній

Київcтар підключив 281 населений пункт до 4G-зв’язку

Національний телеком оператор збільшив територію 4G у 15 областях України. Абонентам, що користуються USIM-картками і 4G – смартфонами з 17 травня 2019 року надано бонусні 10 тисяч мегабайтів для мобільного інтернету, що можуть бути використані протягом 30 днів.

Зв’язок 4G від Київстар з’явився ще у 281 населеному пункті, де проживає близько 404 тисячі чоловік. Зокрема, можливість користуватись швидкісним мобільним інтернетом з’явилась у мешканців міст Східниця, Синевир, Тростянець, Золочів, Балаклія, Короп, Ржищів, Володарка та ін.

Сьогодні користуватись 4G зв’язком від Київстар можна в 5994 населених пунктах, де проживає приблизно 27,5 млн чоловік, або 66,2% населення України.

Абоненти Київстар вже оцінили переваги нових технологій. Так, в 1 кварталі 2019 року вони збільшили удвічі використання мобільного інтернету. Зокрема, в мережі 4G середнє використання дата-трафіку на абонента більше 6 Гб.

Абоненти використовують можливості 4G в основному, для передачі та завантаження відео файлів, доступу до соціальних мереж а також, як заміну фіксованому інтернету в населених пунктах, де є складнощі із проводовим зв’язком.

Для того, щоб надавати абонентам якісні послуги передачі даних, Київстар продовжує розвивати мережу зв’язку. Так, в мережі Київстар понад 27 тисяч базових станцій, з них 7 тисяч – для 4G зв’язку.

Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводять у своєму дослідженні за 2018 рік експерти міжнародної компанії Ookla.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 436 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz