Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2017 » Червень » 12 » Київстар і Radar Tech запрошують на Idea Garage ‒ хакатон інновацій від Телеком-акселератора 2.0

Розміщення новин компаній

Київстар і Radar Tech запрошують на Idea Garage ‒ хакатон інновацій від Телеком-акселератора 2.0

13 червня на території UNIT.City Київстар і Radar Tech проведуть зустріч зі стартаперами і підприємцями в форматі марафону ідей.

Idea Garage by Telecom-accelerator 2.0 ‒ це перший хакатон інновацій від Radar Tech і Київстар, мета якого ‒ знайти і випробувати «на міцність» нові ідеї для телеком-галузі.

Формула заходу ‒ 3 в 1: найбільш технологічна локація Києва, спільнота талановитих і креативних «носіїв ідей», досвідчені ментори. Це новий формат краш-тесту проектів, експертиза провідних знавців галузі від Київстар і можливість отримати зворотний зв'язок у форматі right here & right now: має ідея шанси на комерційну реалізацію або ж її доля луснути, як мильна бульбашка.

Обговорення ідей вестиметься в наступних напрямках:

‒ ІНТЕРНЕТ РЕЧЕЙ (розумне місто, розумний будинок, інновації для роздрібної торгівлі, «діджиталізація» бізнесу, керування офісом);
‒ ENGAGEMENT-ПЛАТФОРМИ (інструменти лояльності, месенджери і доповнення для них);
‒ ВЗАЄМОДІЯ З КЛІЄНТАМИ (автоматизація і віртуалізація послуг для користувачів, корпоративний магазин, залучення клієнтів через різні канали, продукти digital-маркетингу, мобільна реклама);
‒ ФІНАНСОВІ РІШЕННЯ (цифровий гаманець, платежі, Вig Data);
‒ НОВІ ПРОДУКТИ (медіа та розваги, контент для різних каналів, роумінг і дзвінки, мобільна безпека та Anti-Fraud, підготовка до LTE і MNP).

На Idea Garage by Telecom-accelerator 2.0 запрошуються як учасники з власними ідеями, так і ті, хто хоче обговорити і доповнити ідеї інших інноваторів.

У фіналі хакатону найкраща з представлених ідей принесе команді «золотий квиток» на навчання в преакселераційній програмі Телеком-акселератора 2.0 Radar Tech за підтримки Київстар*. А також шанс пройти повну 3-місячну акселераційну програму, минаючи етап півфінального відбору до проекту.

Для реєстрації на Idea Garage необхідно заповнити форму: http://bit.ly/2sxfGxv.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 717 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz