Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2020 » Листопад » 25 » Київстар надає абонентам безлімітні дзвінки у мережі навіть без поповнення рахунку

Розміщення новин компаній

Київстар надає абонентам безлімітні дзвінки у мережі навіть без поповнення рахунку

Київстар продовжує розширювати можливості для спілкування та запускає нову послугу, яка доступна без жодних оплат – «Ми разом». Тепер абоненти зможуть вибрати один номер Київстар, щоб телефонувати на нього безлімітно, навіть якщо вони не поповнювали свій рахунок та не оплачували послуги у тарифі.

«2020 рік змусив багатьох переосмислити роль мобільного зв’язку. Адже у такий складний час дуже важливо почути голос близької людини. Тому ми протягом всього року підтримували абонентів безкоштовними пропозиціями, збільшенням послуг у тарифах без зміни вартості, запустили тарифи для старшого покоління. А зараз ми запускаємо ініціативу, яка допоможе нашим абонентам завжди бути на зв’язку з найближчою людиною, навіть без жодних поповнень рахунку» – розповів Павло Даніман, директор з маркетингу Київстар.

Нова послуга діє для абонентів передплати та клієнтів з тарифами «Все разом». Вони можуть обрати для дзвінків номер будь-якого абонента Київстар, незалежно від його форми обслуговування. Навіть тих, хто переніс свій номер у мережу оператора завдяки MNP.

Підключити послугу можна одним із декількох простих способів:

• у додатку «Мій Київстар»;
• безкоштовно зателефонувавши на номер 535;
• ввівши код *535*380ХХХХХХХХХ#, де ХХХХХХХХХ – номер абонента Київстар, з яким хочуть бути завжди на зв’язку.

Один раз на місяць також без жодних оплат абоненти зможуть змінити номер для безлімітних дзвінків. З детальними умовами послуги можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що до кінця року абоненти Київстар також можуть безкоштовно замовити собі безлімітний мобільний інтернет та дзвінки в мережі на один день щотижня. Навіть якщо вони не поповнюють свій рахунок та не оплачують послуги у своєму тарифі.
__________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 437 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz