Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2017 » Травень » 31 » Київстар надає корпоративним абонентам ще більше можливостей для ведення бізнесу

Розміщення новин компаній

Київстар надає корпоративним абонентам ще більше можливостей для ведення бізнесу

З 30 травня національний телеком-оператор Київстар пропонує бізнес-абонентам нові тарифні плани Бізнес Офіс з вигідними умовами для використання Microsoft Officе 365: мобільний зв'язок, інтернет і програми для офісу – все необхідне для роботи – в одному пакеті.

У новій тарифній лінійці Київстар йде назустріч бажанню абонентів мати доступ до робочих процесів у будь-який зручний для них час і в будь-якому місці.

«Київстар продовжує розвивати пакетні пропозиції для своїх бізнес-абонентів та шукає для їх наповнення найбільш актуальні та інноваційні продукти, ‒ говорить Євген Кражан, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку. ‒ У цій тарифній лінійці ми представили клієнтам сервіси ліцензійного Microsoft Officе 365 у додаток до послуг мобільного зв’язку та доступу до інтернету. І вже працюємо над тим, щоб наступні пропозиції були ще більш цікавішими».

Корпоративні абоненти можуть обрати один із шести нових тарифів Бізнес Офіс, в яких варіюється комплектація застосунків від Microsoft.

У тарифних планах для співробітників передбачені можливості підключення Skype for Business, Skype for Business + Exchange/Оutlook або ж повного набору застосунків Microsoft: Skype for Business, Exchange/Оutlook, Word, Excel, PowerPoint, OneDrive/SharePoint, Sway/Teams/Yammer і Publisher/Access.

У лінійці для керівників передбачена преміум-версія надання сервісів MSO 365 з можливістю встановлення програмного забезпечення на ПК.

У рамках обраного тарифу всі корпоративні клієнти Київстар отримують акційну можливість безкоштовного використання застосунків ліцензійного Microsoft Officе 365 протягом 365 днів з моменту підключення до нового тарифного плану. Ця акція діє для всіх, хто активує послугу до 30 вересня цього року. Крім того, для всіх тарифів є додатковий бонус: протягом першого місяця після активації клієнти можуть безкоштовно протестувати весь пакет хмарних рішень MSO 365.

Замовити послугу можна за телефоном 466, на офіційному сайті оператора або ж відправивши SMS на номер 365; для підключення не потрібно оформляти письмовий договір на ліцензійне використання програм Microsoft Officе 365; клієнт отримує єдиний рахунок і здійснює один платіж за всі послуги зв'язку згідно з підключеним тарифним планом; Київстар надає всю необхідну технічну підтримку як для послуг мобільного зв'язку, так і для сервісів Microsoft Officе 365.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 991 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz