Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Жовтень » 29 » Київстар посилив партнерство з Microsoft

Розміщення новин компаній

Київстар посилив партнерство з Microsoft

Розширений до рівня Licensing Solution Provider (LSP) формат партнерства дає право Київстар працювати з хмарними рішеннями від Microsoft на ринку великих підприємств та державного сектору – постачати ліцензійні продукти за корпоративними угодами та надавати їм відповідну технічну підтримку.

З авторизацією Cloud Services Provider (CSP), яку мав Київстар раніше, компанія могла здійснювати продажі широкого спектру онлайн-сервісів, ліцензій ПЗ на основі підписки, а також безстрокових ліцензій на локальне ПЗ. Статус LSP суттєво доповнює ці можливості й дає змогу поставляти на ринок України продукти Microsoft за програмами корпоративного ліцензування Enterprise Agreement (EA) та Enterprise Agreement Subscription (EAS). Вони є оптимальними пропозиціями для купівлі чи використання ПЗ на умовах підписки, із розстрочкою оплати, що дозволяє знизити фінансове навантаження на підприємства, оптимізувати їхні витрати, а також зафіксувати ціни на період дії угоди.

«Київстар вже понад 5 років розвиває напрямок продажу хмарних продуктів для бізнес-клієнтів компанії. Ми розширюємо лінійку рішень, посилюємо власну експертизу, спеціалісти компанії підтверджують компетенції різних рівнів та напрямків, щоб надавати нашим клієнтам кваліфіковану підтримку у впровадженні та використанні сервісів, - говорить Ілля Польшаков, директор з розвитку нових напрямків бізнесу в Київстар. - LSP-статус, який ми отримали, надається найбільшим та найнадійнішим партнерам Microsoft, які підтвердили свою професійність в роботі з хмарними продуктами всесвітньо відомої корпорації. Він надає можливість Київстар створювати унікальні пропозиції для бізнесу, що базуються на потребах конкретних клієнтів».

Сьогодні Київстар надає бізнес-клієнтам рішення на основі хмарних технологій у таких продуктових напрямках:

• Modern Workplace - сервіси Microsoft 365, Office 365, до яких входять сучасні додатки Office, інтелектуальні хмарні служби та інструменти захисту даних для користувачів.
• Azure Cloud - хмарна платформа міжнародного класу, яка включає понад 200 продуктів та хмарних служб, необхідних для створення інноваційних рішень під наявні та подальші завдання.
• Azure Stack - хмарна платформа, яка дозволяє надавати доступ до інструментів Azure в дата-центрі в Україні.
• Big Data-аналітика – інструменти для аналізу великих обсягів структурованих та неструктурованих даних, що надходять на обробку з високою швидкістю.

Поєднання CSP – та LSP-можливостей Київстар дає такі переваги бізнес-клієнтам:

• Розширений набір ліцензійних рішень Мicrosoft.
• Нові можливості для розбудови гібридних рішень. Доступ до ліцензійних угод, які враховують потреби компаній різних рівнів – від малого бізнесу до великих підприємств.
• Можливість погоджувати з корпорацією Microsoft нестандартні умови.
• Експертиза та допомога кваліфікованих спеціалістів Київстар у підборі оптимальної ліцензійної стратегії під потреби конкретного бізнесу.

Окрім доступу до хмарних технологій, Київстар також надає своїм бізнес-клієнтам повний цикл послуг з впровадження та підтримки рішень. Зокрема, консалтинг, підготовку архітектури рішення, розробку концепції – на першому етапі, далі – конфігурацію рішення та міграцію інфраструктури даних – на стадії реалізації та технічну підтримку після впровадження.

Це можливо, зокрема, завдяки постійному розширенню компетенцій спеціалістів Київстар у роботі з хмарними продуктами, які підтверджені відповідними сертифікатами Мicrosoft. Зараз компанія підтвердила вже 15 професійних компетенцій:

1. Gold Windows and Devices
2. Gold Small and Midmarket Cloud Solutions
3. Gold Cloud Productivity
4. Gold Datacenter
5. Gold Cloud Platform
6. Gold Collaboration and Content
7. Gold Application Development
8. Gold Project and Portfolio Management
9. Gold Data Platform
10. Gold Data Analytics
11. Silver DevOps
12. Silver Messaging
13. Silver Application Integration
14. Silver Security
15. Silver Enterprise Mobility Management

Також Київстар – одна з небагатьох компанії з усього світу, що отримала спеціалізації Microsoft Adoption and Change Management та The Meetings and Meeting Rooms for Microsoft Teams Advanced Specializations, які підтверджують здатність партнера надавати високоякісні консалтингові послуги в конкретних напрямках рішень Microsoft.

Спеціалізація Adoption and Change Management демонструє не лише високий рівень технічної експертизи та професійних знань команди Київстар, а й визнає її досвід в успішному впровадженні хмарних рішень, а також навички підтримки клієнтів у досягненні ними високих бізнес-результатів завдяки використанню сервісів та продуктів Microsoft 365.

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 1217 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz