Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Червень » 3 » Київстар повертає «Щасливий день» – безкоштовні послуги для абонентів

Розміщення новин компаній

Київстар повертає «Щасливий день» – безкоштовні послуги для абонентів

До 31 липня включно абоненти Київстар можуть один раз на 7 днів безкоштовно користуватись безлімітним мобільними інтернетом та дзвінками в мережі, навіть якщо вони не оплатили послуги за своїм номером.

Спеціальна пропозиція Київстар – «Щасливий день» – повторення успішної акції оператора. У минулому році нею вже скористалося більше 4 млн разів. Отримати свій «Щасливий день» можуть всі абоненти Київстар, які обслуговуються на умовах передплати. Для цього їм достатньо підключити пакет безкоштовних послуг одним із зручних способів:

• у додатку Мій Київстар;
• зателефонувавши на безкоштовний номер 222;
• надіславши запит *222#.

Після активації послуг абоненти отримають відповідне SMS-повідомлення і протягом дня підключення та наступної доби у них будуть діяти безлімітний мобільний інтернет та нетарифіковані хвилини для дзвінків у мережі Київстар. Кожні 7 днів абоненти зможуть підключати таким чином новий пакет послуг знову.

______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 951 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz