Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Листопад » 8 » Київстар презентує нові тарифи для контрактних та бізнес-клієнтів

Розміщення новин компаній

Київстар презентує нові тарифи для контрактних та бізнес-клієнтів

Контрактні та бізнес-клієнти Київстар тепер можуть обрати нові тарифні плани лінійки ВАШ. Після успішного запуску тарифів передплати із Суперсилами оператор пропонує таку ж опцію у тарифах за договором, але із ще більшими можливостями.

Головне, що треба знати про нові пропозиції Київстар:

У лінійці 5 тарифів для контрактних абонентів та 7 пропозицій для бізнес-клієнтів. ВАШ Старт, ВАШ Вибір, ВАШ Оптимум, ВАШ Комфорт та ВАШ Безлім для всіх абонентів. Ціни від 135 грн до 500 грн на місяць, безлім у мережі Київстар, від 100 до 750 хвилин для дзвінків на інші мережі та за кордон, від 5 Гб до повністю безлімітного мобільного інтернету. А також ексклюзивні тарифи для бізнесу ВАШ Преміум та ВАШ Максимум, у яких ще більше хвилин для дзвінків на інші мережі.

Нові тарифи за договором пропонують більше послуг, ніж на передплаті. Наприклад, тариф ВАШ Оптимум за 250 грн має безлімітний мобільний інтернет, а його аналог на передплаті – 25 Гб. Також для нових бізнес-клієнтів всі переваги тарифів доступні ще й зі знижкою 50% на перші пів року.

Контрактні та бізнес-клієнти отримають дві Суперсили, замість однієї на передплаті. Фіксований інтернет для дому зі швидкістю до 100 Мбіт/с включено у тарифи без додаткової плати у якості першої Суперсили, а другу абоненти можуть вибрати самостійно з-поміж:

• плюс 100 хвилин на інші мережі та за кордон;
• розширений пакет Київстар ТБ;
• безлімітне відео із сервісом Відео на ходу;
• SIM для планшета;
• SIM для другого телефону.

Бізнес-клієнти можуть вибрати ще й сервіси, які допоможуть в роботі:

• Віртуальна мобільна АТС— хмарна технологія, яка дозволяє об’єднати всі телефонні номери компанії в єдину мережу, автоматично розподіляти вхідні виклики, здійснювати багато одночасних дзвінків тощо.
• Office 365 – пакет основних застосунків Microsoft Office (Word, Excel, Outlook, PowerPoint, Teams тощо) та 1 Тб місця в хмарному сховищі для кожного співробітника компанії.

Дзвонити за кордон стало дешевше. Хвилини в тарифі можна використовувати, щоб дзвонити відразу до 11 країн: Італії та Польщі, США та Канади, Чехії й Німеччини, Ізраїлю, Індії, Росії, Китаю та навіть Узбекистану. На ці країни припадає більше 90% дзвінків абонентів Київстар за кордон.

Завдяки перевагам тарифів за договором абоненти можуть користуватися всіма послугами у цьому місяці, а оплачувати їх у наступному. Також в абонентів буде кращий захист від дій шахраїв, адже всі операції з номером та SIM-карткою можуть робити лише їх власники, які підписали договір. Контрактним абонентам доступне також підключення на один рахунок до 5 номерів членів родин або друзів та вигідного тарифу Київстар Родина за 100 гривень на місяць.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 903 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz