Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Жовтень » 4 » Київстар продовжує розвивати 4g на частотах 900 МГц

Розміщення новин компаній

Київстар продовжує розвивати 4g на частотах 900 МГц

Можливість доступу до нових мобільних технологій отримали ще 83 тисячі мешканців України

У вересні 2021 Київстар активував технологію 4G на 75 базових станціях. Як результат, можливість доступу до швидкісного мобільного інтернету отримали ще 83 тисячі мешканців України у 132 населених пунктах у 11 областях України. Зокрема це населені пункти Верхній Лужок, Ясениця-Замкова, Хатки (Львівської), Точилово, Новогеоргієвка, Топали (Одеської), Шевченкове, Кийлов, Сомкова Долина (Київської обл), Любар, Стрижевка, Іванківці (Житомирська обл).

У 2 кв 2021 року Київстар інвестував у розвиток нових технологій зв’язку близька 1,5 млрд грн, що дозволило суттєво збільшити територію мережі 4G. Завдяки цьому кількість абонентів, які скористались швидкісним мобільним інтернетом, збільшилась у 2 кв 2021 на 32,3%. Використання мегабайтів на одного абонента зросло на 23,6%. На сьогодні зв’язком 4G у мережі Київстар користуються 10,3 мільйонів абонентів.

У мережі Київстар технологія LTE активована на майже 18 тисячах базових станцій. Відтак 89% населення України можуть користуватись доступом до послуг 4G. Телеком-оператор продовжує будівництво мереж нового покоління, щоб до 2022 року доступ до 4G був у 90% населення.

Нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Щоб скористатись послугою достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM), яку можна отримати безкоштовно у оператора.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 651 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz