Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Листопад » 16 » Київстар пропонує абонентам збільшити обсяг послуг у своєму тарифі завдяки Суперсилам

Розміщення новин компаній

Київстар пропонує абонентам збільшити обсяг послуг у своєму тарифі завдяки Суперсилам

Абоненти передплати та контракту Київстар, незалежно від наявного у них тарифу, зможуть скористатися Суперсилами без жодних доплат.

Акція «Спробуй Суперсилу» триватиме з 15 листопада до 31 грудня 2021 року.

Суперсили – це додаткові сервіси, які абоненти можуть обирати відповідно до своїх потреб, для доповнення основного тарифного пакету послуг. В залежності від наповнення своїх тарифних планів та форми обслуговування абоненти зможуть підключити на вибір наступні Суперсили:

• Додаткові 5 ГБ для інтернету;
• Додаткові 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні та міські мережі України;
• Послугу Відео на ходу, яка дозволяє дивитися популярні стрімінгові сервіси без списання гігабайтів (YouTube (включно з Kids), Apple TV, Netflix, MEGOGO, Київстар ТБ та багато інших);
• Розширений пакет Київстар ТБ.
Нагадаємо, що в жовтні 2021 Київстар запустив нові тарифні плани «ТВІЙ» для передплати та «ВАШ» для контрактних та бізнес-клієнтів, що надають можливість абонентам змінювати наповнення послуг в пакетах згідно зі своїми потребами. І допомагають їм в цьому Суперсили.

Акція «Спробуй Суперсилу» дає можливість більшості абонентів Київстар випробувати додаткові сервіси без зміни свого тарифу. Найбільшою популярністю серед абонентів користуються 5 ГБ мобільного інтернету, 100 хвилин на інші мережі, послуга Відео на ходу та Київстар ТБ, тому їх й запропонували в рамках акції.

Обрати свою Суперсилу та перевірити можливість її підключення можна у додатку Мій Київстар, зателефонувавши на безкоштовний номер 500 або набравши спеціальний USSD-код *500*4# чи звернутися до консультантів у магазини мережі Київстар.
___________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 999 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz