Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Вересень » 30 » Київстар робить технологію VoLTE більш доступною для контрактних абонентів

Розміщення новин компаній

Київстар робить технологію VoLTE більш доступною для контрактних абонентів

Абоненти, які користуються смартфонами Samsung і Huawei, зможуть здійснювати дзвінки через 4G VoLTE (voice-over-LTE). Раніше ця технологія була доступною лише для користувачів зі смартфонами Apple.

Нова технологія стала доступною для контрактних абонентів Київстар, які користуються смартфонами Samsung Galaxy A30S, A72 або S20 +, Huawei P smart 2021, P30 PRO або P40, а також багатьма іншими моделями.

Нагадаємо, технологія VoLTE дозволяє абонентам користуватись швидкісним мобільним інтернетом навіть під час дзвінка. Можна одночасно розмовляти і передивлятись додатки в смартфоні, або новини в інтернеті. Також поліпшується чіткість передачі голосу і якість звуку. Попри те, що голос передається через інтернет, трафік не витрачається й в абонентів не буде додаткових списань з рахунку.

Нагадаємо, Київстар почав впровадження першої в Україні мережі VoLTE для дзвінків через 4G в грудні 2020 року. VoLTE працює на всій території країни, де є 4G-мережа телеком оператора.

Згідно з оцінками наших користувачів на базі опитувань Customer Satisfaction Index (CSI), технологія VoLTE значно випереджає інші за якістю: 85% абонентів з VoLTE відзначають позитивну зміну якості зв'язку.

Абоненти можуть користуватись можливостями VoLTE без додаткових налаштувань. Усе, що необхідно – обрати мережу LTE у меню смартфона. З повним переліком смартфонів, для яких доступна ця технологія, можна ознайомитись на сайті.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 536 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz