Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Червень » 8 » Київстар включив 4G ще у 303 населених пунктах

Розміщення новин компаній

Київстар включив 4G ще у 303 населених пунктах

Національний телеком оператор збільшив територію мережі 4G в 12 областях України, підключивши ще 303 населені пункти, де мешкає 425 тисяч людей. До 31 липня 2019 року послуги мобільного інтернету в мережі 4G надаються всім абонентам Київстар необмежено і без сплати за мегабайти.

Можливість користуватись швидкісним мобільним інтернетом в мережі 4G з’явилась у мешканців ще 303 населених пунктів, у тому числі Асканія-Нова, Бучач, Вилкове, Деражня, Почаїв, Рожнятин, Теплик, Тростянець, Томашпіль, Томаківка, Ямпіль, тощо.

На сьогодні мережа 4G Київстар працює в 6412 больших и малых городах и поселках, де проживає 28,1 млн чоловік, або 67,7% населення України.

Можливостями 4G зв’язку вже скористалось 5,6 млн абонентів Київстар, а обсяги дата-трафіку в мережі у 1 кварталі 2019 року досягли 219 Петабайтів, удвічі більше, ніж рік тому.

Щоб надавати абонентам мобільний інтернет високої якості, Київстар збудував найбільшу мережу мобільного зв’язку, з 26 тисяч базових станцій, а також використовує найбільшу кількість радіо частот. За 2018 рік і 1 кв 2019 року компанія інвестувала у розвиток нових технологій зв’язку понад 8 млрд грн. Нагадаємо, що в мережі Київстар середня швидкість мобільного інтернету найвища з-поміж усіх мобільних операторів України. Такі дані наводяться у дослідженні за 2018 рік міжнародної компанії Ookla.

Щоб почати користуватись 4G абоненту необхідно мати смартфон, що підтримує цю технологію зв’язку, а також замінити стару SIM картку на сучасну USIM-карту. Отримати нову карту можна безкоштовно, у будь-якому з магазинів Київстар.

Для усіх абонентів Київстар, не залежно від обраного тарифного плану, до 31 липня 2019 року послуги мобільного інтернету в мережі 4G надаються необмежено і без сплати за мегабайти.
___________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 408 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz