Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2021 » Грудень » 1 » Київстар забезпечив можливість доступу до 4G для 90% населення

Розміщення новин компаній

Київстар забезпечив можливість доступу до 4G для 90% населення

Телеком оператор підключив до широкосмугового інтернету ще 78 населених пунктів. Відтак доступ до послуг 4G вже є у мешканців майже 16000 міст і сіл, де проживає 90% населення України.

30 листопада 2021 Київстар збільшив територію радіо покриття мережі у 20 областях України, активувавши технологію 4G ще на 59 базових станціях. Це дало можливість покращити якість зв’язку і надавати послуги швидкісного мобільного інтернету ще у 78 населених пунктів, де проживає 66 тисяч людей. Зокрема, в населених пунктах Чернелів-Руський (Тернопільської), Новогригорівка (Херсонської), Ряснопіль (Одеської), Лозуватка (Запорізької), Верхньоторецьке і Троїцьке (Донецької), тощо. У мережі Київстар технологія LTE активована на 18,5 тисячах базових станцій. Відтак вже 90% населення України можуть користуватись можливостями нової мобільної технології у мережі телеком оператора.

У 3 кв 2021 року Київстар інвестував у розвиток нових технологій зв’язку 1,1 млрд грн, суттєво збільшивши територію мережі 4G. Кількість абонентів, які скористались швидкісним мобільним інтернетом, збільшилась у 3 кв 2021 майже на 32%. А за обсягами використання мобільного інтернету на абонента ( 7 Гб на місяць) Україна обігнала ряд країн, де запровадження 4G почалося значно раніше. Зокрема, Аргентина, Бельгія, Грузія, Бразілія та інші.

За час розвитку в Україні нової мобільної технології з 2018 року і по сьогодні Київстар інвестував понад 20 мільярдів гривень у будівництво нової мережі та ліцензії. Нові мобільні технології дають абонентам більше можливостей для бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Щоб скористатись послугою достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM), яку можна отримати безкоштовно у оператора.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 935 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz