Пошуковий портал КОМПАСС » Новини українських компаній » Зв'язок » 2019 » Лютий » 1 » Київстар запускає «Ігровий» тариф для фанатів «World of Tanks»

Розміщення новин компаній

Київстар запускає «Ігровий» тариф для фанатів «World of Tanks»

Лідер телеком-ринку України запускає новий тарифний план «Київстар Все разом Ігровий» спільно з одним з найбільших світових розробників та видавців комп'ютерних ігор, компанією Wargaming.

Сплачуючи 300 грн на місяць абоненти Київстар отримують істотні переваги у грі World of Tanks:

• преміум-аккаунт, що дозволяє швидше розвиватися в цій грі та інших проектах Wargaming: World of Warships та World of Warplanes;
• ексклюзивний ігровий танк 8 рівня;
• навчений на 100% екіпаж танка.
А також послуги мобільного та фіксованого зв'язку з максимальним наповненням:
• необмежений мобільний інтернет;
• необмежені дзвінки у мережі Київстар;
• 300 хвилин для дзвінків на номери інших мобільних операторів;
• «Домашній Інтернет» на швидкості до 100 Мбіт/с;
• пакет Light у «Kyivstar Gо TV» без додаткової плати та тарифікації інтернету.

«Це унікальна пропозиція на телеком-ринку України, що враховує потреби гравців популярної мережевої гри. Серед абонентів послуги «Домашній Інтернет» - багато фанатів World of Tanks. Тепер вони зможуть користуватися як щоденними телеком-послугами, так і додатковими опціями в улюбленій грі, і економити понад 50% на абонплаті» – коментує Микола Бумажний, керівник напрямку FTTB Київстар.

«Україна стала третьою країною, на території якої ми запускаємо подібний продукт, – зазначив Олексій Олехнович, глава напрямку телеком-проектів видавничого підрозділу Wargaming. – Ми плануємо масштабну рекламну кампанію для його підтримки із залученням популярних танкових блогерів, а також проведення внутрішньоігрових івентів зі створенням офлайн-заходів для залучення нової аудиторії. Це дозволить нашим компаніям вийти на новий рівень співпраці та зробити наш продукт популярним серед абонентів-гравців».

World of Tanks – популярна багатокористувацька онлайн-гра, яка завоювала безліч фанатів у всьому світі і налічує 160 мільйонів зареєстрованих гравців, з них більше 11 мільйонів - в Україні.

«Ігровий» входить в лінійку тарифних планів «Київстар Все разом», які об'єднують в одному пакеті послуги мобільного зв'язку та фіксованого інтернету, а тепер й ігрові переваги від Wargaming. З простим управлінням всіма послугами, оплатою за одним рахунком, а також значною економією. Детальна інформація про новий тариф і умови підключення преміального аккаунта для гравців у World of Tanks доступні на сайті Київстар
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua
Служба новин компанії КОМПАСС Україна | Прочитано: 491 |
Довідник підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Тільки достовірна інформація!
Бази даних підприємств України,
Європи, Америки, Азії та Африки!

Електронні та онлайн довідники!

Останні новини компаній по темі

Всі новини компаній ...
Сайт управляється системою uCoz